News

Un jurnalist celebru a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus! Lucra la un post de radio din România

01.08.2020 | 13:43
Un jurnalist celebru a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus Lucra la un post de radio din Romania
ADVERTISEMENT

Potrivit publicației Monitorul de Suceava, jurnalistul Cornel Bumbu, de la Radio Viva FM, s-a stins din viață, răpus de noul coronavirus. Bumbu a fost internat la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

După două săptămâni de chin, jurnalistul a pierdut lupta cu viața. Monitorul de Suceava scrie că Bumbu a fost internat la data de 14 iulie, cu probleme respiratorii grave, motiv pentru care a fost transferat la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

La momentul internării, fiind suspect de infectarea cu noul coronavirus, a fost supus automat testării. La scurt timp, bănuiala s-a adeverit. Cornel Bumbu era infectat cu SARS-CoV-2.

Jurnalistul Cornel Bumbu, de la Radio Viva FM, răpus de COVID-19

Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața bărbatului în vârstă de 60 de ani. Din păcate, însă, starea de sănătate a jurnalistului se agrava de la o zi la alta, iar echipa medicală nu a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

În noaptea de vineri spre sămbătă, inima lui Cornel Bumbu a încetat să mai bată, în urma unui infarct.  Jurnalistul Cornel Bumbu împlinise 60 de ani pe 7 mai.

Cornel Bumbu
Un jurnalist celebru a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus! Lucra la un post de radio din România. sursă: monitorul de suceava

Bilanțul cazurilor noi de COVID-19 a ajuns acum la 52.111. În acelaşi interval s-au înregistrat 36 de decese, numărul total fiind de 2.379. În prezent, la Terapie Intensivă sunt internaţi 401 pacienţi.

ADVERTISEMENT

”Până astăzi, 1 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 52.111 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 27.346 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 4.596 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.225 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

ADVERTISEMENT