News

Un mort și doi răniți într-un grav accident produs în Alba. O persoană, proiectată prin geam în urma coliziunii

Un grav accident a avut loc miercuri dimineața în Alba. În urma evenimentului rutier au rezultat un mort și doi răniți. O persoană a fost proiectată prin geam în urma coliziunii.
27.10.2021 | 09:00
Un mort si doi raniti intrun grav accident produs in Alba O persoana proiectata prin geam in urma coliziunii
ADVERTISEMENT

Tragedie rutieră produsă miercuri dimineața pe o șosea din județul Alba. O persoană a murit și două au fost grav rănite într-un accident de circulație extrem de grav, produs pe DN1, în apropiere de localitatea Sântimbru.

Din primele informații, victimele se aflau în două autoturisme care au intrat într-o coliziune extrem de violentă.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, o persoană a fost propulsată în afara autoturismului, aflându-se în stop cardio respirator. Ulterior, medicii nu au mai putut să o salveze și au declarat decesul.

Accident grav în Alba cu un mort și doi răniți. O persoană, proiectată prin geam în urma coliziunii

La sosirea echipajelor de salvare, cele două persoane rănite erau încarcerate, conștiente, dar cu multiple traumatisme.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 7.35, cele trei victime au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la UPU Alba Iulia.

Din păcate, la ora 8.00, victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT
Accident grav în Alba cu un mort și doi răniți. O persoană, proiectată prin geam în urma coliziunii. Sursa foto: alba24.ro

”În urma accidentului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, fiind în stop cardio-respirator, în aceste momente fiindu-i aplicate manevre de resuscitare.

Celelalte două victime erau încarcerate, conştiente, cu multiple traumatisme. Una dintre acestea a fost deja descarcerată.

ADVERTISEMENT

Forţele de intervenţie acţionează pentru descarcerarea celei de-a treia victime”, a declarat Radu Botezan, purtător de cuvânt al ISU Alba, conform Alba24.ro.

Mai multe echipaje de intervenție trimise la locul accidentului

La locul producerii accidentului au fost trimise mai mult mașini de intervenție. Au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD B2.

Potrivit Poliției, traficul se desfășoară îngreunat pe DN1, în zona în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT