News

Video. O motociclistă a fost lovită de două mașini, pe o stradă din Timișoara. Tânăra a ajuns la spital

Accident grav în Timișoara, acolo unde o motoclistă a fost lovită de două mașini. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.
28.03.2024 | 16:53
Video O motociclista a fost lovita de doua masini pe o strada din Timisoara Tanara a ajuns la spital
O motociclistă a fost lovită de două mașini, în Timișoara
ADVERTISEMENT

O motociclistă a fost lovită de două mașini, pe o stradă din Timișoara. Evenimentul rutier s-a produs în cursul serii de miercuri, în timp ce tânăra de 23 de ani se deplasa regulamentar pe vehiculul pe două roți.

Accident grav în Timișoara. O motociclistă, lovită de două mașini

Scena cumplită a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în zona respectivă, iar ulterior publicate de presa locală. În imagini se poate observa cum motocicleta, condusă de femeia de 23 de ani, a fost pur și simplu izbită din spate de o mașină.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vehiculul a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa în fața sa. În urma accidentului, motociclista a ajuns la spital, fiind în stare gravă. Din cercetări rezultă că la volanul mașinii, care circula cu viteză, se afla un tânăr de 23 de ani.

Conform presei locale, șoferul nu ar fi apăsat frâna în momentul în care în celelalte vehicule au încetinit, pentru a opri la semafor. Impactul a fost violent, astfel că motocicleta a fost proiectată în alt autourism, condus de un bărbat de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Victima a fost transportată la spital

Vehiculul pe două roți a fost azvârlit la marginea drumului. Șocați, martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipajele medicale și polițiștii. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la o unitate medicală.

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autoturism pe bld. Liviu Rebreanu, dinspre Aleea Sănătății înspre intersecția cu bld. Sudului, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de către o femeie, care în urma impactului ar fi fost proiectată în autoturismul ce circula regulamentar în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia de pe motocicletă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Un alt accident în care a fost implicat un motociclist a avut loc, marți, 26 martie, în Pasajul Unirii din București. Un bărbat a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în peretele pasajului.

ADVERTISEMENT

În zona respectivă au ajuns polițiștii de la Brigada Rutieră și o ambulanță. Motociclistul, dar și o femeie, pasageră, au fost răniți. Ambele victime au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost duse la spital.

 

 

ADVERTISEMENT