News

Vali a murit la doar 34 de ani, într-un accident de motocicletă. “Doi copii mici au pierdut un tată iubitor”

Un cumplit accident de circulație a fost înregistrat luni, 25 martie, pe drumurile din Giurgiu. Aici, un motociclist în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața în mod tragic.
25.03.2024 | 12:51
Vali a murit la doar 34 de ani intrun accident de motocicleta Doi copii mici au pierdut un tata iubitor
Vali a murit la doar 34 de ani, într-un accident de motocicletă. "Doi copii mici au pierdut un tată iubitor"
ADVERTISEMENT

Inițial, IPJ Giurgiu anunța că accidentul s-a produs pe DN 41, între localitățile Prundu și Pietrele. S-a constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, a pierdut controlul și a ieșit de pe drum. Pasager pe această motocicletă, o tânără de 31 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Vali a murit la doar 34 de ani, într-un accident de motocicletă

Ulterior, presa din Giurgiu a aflat că motociclistul era Vali, un tânăr iubit de toată lumea în localitate. Confor giurgiuveanul.ro, Valentin era ”un soț devotat și un tată iubitor a doi copii minunați”. Conform presei din Giurgiu, Valentin era extrem de apreciat și iubit de toată lumea care-l cunoștea.

ADVERTISEMENT

”Vali era mai mult decât un simplu tânăr. Era un soț devotat și un tată iubitor a doi copii minunați. Dragostea și dedicarea lui pentru familia sa erau evidente în fiecare gest, în fiecare zâmbet și în fiecare clipă petrecută alături de cei dragi. În ciuda vârstei sale tinere, el a știut să împlinească rolurile de soț și de tată cu o maturitate și o responsabilitate deosebite”, au transmis cei apropiați.

În urmă cu 24 de ore, un alt motociclist murea, de data aceasta un tânăr de 18 ani care era spulberat de un TIR pe un drum din Arad. Pompierii au fost chemați la fața locului în noaptea de vineri spre sâmbătă. ”Pompierii arădeni au fost chemați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un accident rutier în care au fost implicate un autotren și o motocicletă, în orașul Arad, Calea Zimandului.

ADVERTISEMENT

Decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, au transmis reprezentanții ISU Arad. Așadar, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr, care a suferit răni incompatibile cu viața. Mai mult, conform IPJ Arad, tânărul nu avea permis de a conduce motocicleta.

Un tânăr din Arad a murit după ce s-a izbit de un TIR

”Verificările polițiștilor au relevat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, numărul de înmatriculare al motorului nu este atribuit niciunui vehicul, iar motoreta are un alt număr de înmatriculare.

ADVERTISEMENT

Testarea cu aparatele din dotare au indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului sau drogurilor. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, au arătat reprezentanții IPJ Arad.

Conform ISU Arad, accidentul s-a produs după miezul nopții. ”În această noapte, în jurul orei 01:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și o motocicletă, în municipiul Arad, Calea Zimandului. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului a rezultat o victimă, conducătorul motocicletei, un tânăr în vârstă de 18 ani, care a suferit leziuni incompatibile cu viața, decesul fiind declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a fost mesajul ISU Arad.

ADVERTISEMENT