News

Un motociclist s-a făcut zob după ce a intrat cu viteză într-o dubă. Bărbatul de 31 de ani a murit pe loc

Un motociclist a murit instant după ce s-a lovit puternic de o autoutilitară și de un alt autoturism, în timp ce circula pe drumul național DN7, aproape de localitatea Drăganu.
26.06.2023 | 16:56
Un motociclist sa facut zob dupa ce a intrat cu viteza intro duba Barbatul de 31 de ani a murit pe loc
Un motociclist s-a făcut zob. Foto: ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască după acest acident violent. ”Echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş, ajuns la locul solicitării, a constatat decesul motociclistului, fiind vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 31 de ani”, a transmis ISU Argeș.

Un motociclist s-a făcut zob după ce a intrat cu viteză în-o dubă

Totodată, o femeie care se afla la volanul autoturismului implicat în accident a ajuns la spital și este monitorizată atent. Conform Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, circulația pe DN7 a fost oprită zeci de minute între Pitești și Râmnicu Vâlcea, potrivit Ziarul Argeșul. Ca și o coincidență stranie, în același timp doi tineri erau implicați într-un accident de motocicletă în Suceava.

ADVERTISEMENT

Ar fi vorba, mai exact, despre doi tineri din satul Lupcina, comuna Ulma, care au fost implicați într-un accident rutier. Se pare că unul dintre tineri conducea un autoturism de teren, iar accidentul s-a produs cândva la ora 9:15 dimineața. Din cercetările inițiale, cei doi s-au ciocnit frontal, însă circumstanțele producerii accidentului sunt neclare.

”Din cercetările poliției rezultă că Cristian T., în vârstă de 19 ani, care conducea o motocicletă pe un drum comunal, a intrat în coliziune cu un autoturism Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, care circula din sens opus, condus de Adrian M., de 18 ani”, transmite ISU Suceava.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au constatat că cei doi tineri nu aveau permis de conducere, iar acum unul dintre ei a ajuns la arest, în timp ce tânărul de pe motocicletă e în stare gravă la spital. Cu siguranță motociclistul va avea probleme cu legea dacă trece cu bine peste acest test al vieții, pentru că motocicleta nu era destinată circulației pe drumurile publice.

”Motocicleta nu este destinată circulației pe drumurile publice, fiind pentru off-road, însă are capacitatea cilindrică de peste 400 cm3, ceea ce înseamnă că pentru a circula pe drumul public trebuie să fie înmatriculată. Implicit, conducătorul auto trebuia să fie posesor de permis de conducere destinat categoriei din care face parte motocicleta”, au mai transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Totodată, șoferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, însă nu a consumat băuturi alcoolice. Cât despre motociclist, starea sa de sănătate nu a permis testarea pe loc. Cert e că șoferul autoturismului de teren a fost reținut pentru 24 de ore, timp în care va medita asupra faptei sale.

În urmă cu două zile, de data aceasta la Alba Iulia, un autoturism se lovea puternic de o dubă, la intersecția dintre Calea Moților și bulevardul Horea. ”Traficul rutier este îngreunat, în zona sensului giratoriu de pe Calea Moților cu strada Horea, din cauza unui accident în care a fost implicat un autoturism și o motocicletă”, transmitea IPJ Alba.

ADVERTISEMENT

Și în acest caz accidentul a avut drept protagoniști un șofer de dubă și un motociclist. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, între timp motociclistul a primit îngrijiri medicale și, ulterior, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare, conform presei locale.

ADVERTISEMENT