News

Video. Accident grav pe A10 Sebeș-Turda. Un camion arde ca o torță după coliziunea cu un separator median

Un accident grav s-a produs, luni, pe Autostrada pe A10 Sebeș-Turda. Un camion a ars ca o torță după coliziunea cu un separator median.
19.06.2023 | 16:29
Video Accident grav pe A10 SebesTurda Un camion arde ca o torta dupa coliziunea cu un separator median
Un TIR a luat foc pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, după un accident grav. O persoană rănită. Sursa foto: ziarulunirea.ro / captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a produs luni, 19 iunie, în jurul orei 15.00, pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Un camion a ars ca o torță după coliziunea cu un separator median. O persoană a fost rănită.

Un TIR a luat foc pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, după un accident grav. O persoană rănită

Din datele oferite de presa locală aflăm că incendiul a izbucnit pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, în apropiere de nodul rutier Alba Iulia Nord. Aici, un camion s-a făcut scrum.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la ZiarulUnirea, TIR-ul implicat în accident ar fi intrat în coliziune cu un separator median, la ieșirea de la Alba Iulia Nord. Imediat, mai multe forțe de intervenție au ajuns la locul incendiului. Zeci de minute, focul s-a manifestat cu ardere generalizată la întreg camionul.

Șoferul camionului a primi îngrijiri medicale de la echipajul SMURD ajuns la fața locului. Ulterior, victima a fost transportată la UPU Alba. Bărbatul s-a ales cu mai multe leziuni minore.

ADVERTISEMENT

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la kilometrul 15, pe sensul către Turda, în municipiul Alba Iulia, județul Alba, s-a produs o explozie la nivelul unui autocamion aflat în deplasare.

Acesta a impactat parapetul median și un indicator rutier, ulterior autovehiculul fiind cuprins de flăcări. Șoferul a suferit leziuni, fiind transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Turda, fiind deviat pe centura mun. Alba Iulia. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, anunță Poliția Română.

Accident cu victime și în județul Vâlcea

Tot luni, un accident rutier grav a avut în județul Vâlcea. Din informațiile IPJ Vâlcea, polițiștii orașului Horezu au fost sesizați cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu victime, pe DN67, în localitatea Slătioara.

ADVERTISEMENT

Aici s-a produs o coliziune între 2 autoturisme pe DN 67, km 145 +800 m. ”În urma impactului a rezultat rănirea a 2 persoane, (un bărbat de 70 de ani și o femeie de 67 de ani) care au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, anunță centrul InfoTrafic.

ADVERTISEMENT