News

Un muncitor român din Olanda, bătut de câțiva conaționali. De la ce a plecat scandalul

02.06.2020 | 15:24
Un muncitor roman din Olanda batut de cativa conationali De la ce a plecat scandalul
Un muncitor român din Olanda a fost bătut de câțiva conaționali și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un muncitor român din Olanda a fost bătut de câțiva conaționali și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Un muncitor român din Olanda, bătut de câțiva conaționali

Conform Digi24, care citează Gelderlander, muncitorul român bătut de trei conaționali în Olanda a fost atacat în locuinţa în care era cazat, din oraşul Beneden-Leeuwen.

ADVERTISEMENT

Dorin M., bărbatul în vârstă de 42 de ani care a fost bătut, a spus că tot scandalul a pornit după ce s-a plâns că în casă locuiesc prea mai multe persoane, iar riscul de infectare cu noul coronavirus este crescut.

”Proprietarul mi-a spus că două persoane trebuie să plece din casă. Deoarece eu vorbesc limba germană, le-am zis să plece”, a povestit pentru românul agresat.

ADVERTISEMENT

Românii lucrează ca sortatori la o companie de reciclare a deșeurilor

Când cele două persoane au fost date afară din casă, românii rămași s-au înfuriat pe noul venit și l-au luat la bătaie. ”M-au întrebat de ce am făcut-o. Unul m-a ținut, iar ceilalți m-au lovit în cap”, a mai afirmat bărbatul.

Dorin M. crede că gestul celor trei nu a fost făcut din solidaritate cu cei dați afară din casă, ci pentru că românii s-au supărat că din acest motiv urmau să contribuie cu sume mai mari la chirie.

ADVERTISEMENT

Românul agresat a fost internat în spital timp de două zile. Toți românii cazați în respectivul apartament lucrează ca sortatori la o companie de reciclare a deșeurilor.

Un român și o vietnameză au fost găsiți morți într-un apartament din Cipru. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla circumstanțele morții. Bărbatul român în vârstă de 64 de ani și femeia din Vietnam în vârstă de 46 de ani au fost găsiți morți într-un apartament din Nicosia, Cipru, în cursul zilei de duminică, 31 mai.

ADVERTISEMENT

Un român în vârstă de 45 de ani, fost luptător de K1 și membru în Legiunea Străină, a fost arestat în Franța. Pe numele său există o acuzație extrem de gravă: ar fi împușcat în cap un hacker.

ADVERTISEMENT
Tags: