Life

Un norvegian care a văzut întreaga lume, plăcut impresionat de București și Transilvania. Ce l-a surprins în România

România, pe lista destinațiilor care l-au impresionat pe un turist norvegian. Ce locații recomandă tuturor celor care vor să ajungă la noi în țară
22.01.2024 | 16:44
Un norvegian care a vazut intreaga lume placut impresionat de Bucuresti si Transilvania Ce la surprins in Romania
România, pe lista destinațiilor preferate ale unui pasionat de călătorii. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

România a început să fie din ce în ce mai căutată de către turiștii de peste hotare. Foarte mulți străini au început să fie atrași de țara noastră și nu regretă deloc faptul că au trecut-o pe lista destinațiilor de văzut într-o viață. Este și cazul unui norvegian care nu s-a ferit că recunoască faptul că România este uimitoare.

Cum a reușit România să cucerească un turist care a văzut întreaga lume

Gunnar Garfos se află pe lista oamenilor care și-au setat țeluri mărețe. Pasionat de călătorit și de culturi noi, norvegianul a ajuns să viziteze 198 de țări din întreaga lume. Printre ele s-a numărat și România, despre care a avut numai cuvinte frumoase de spus.

ADVERTISEMENT

Norvegianul în vârstă de 37 de ani a văzut locuri la care unii doar visează. Tocmai de aceea, pentru că are experiență în ale călătoritului, este în măsură să alcătuiască un top al țărilor care merită vizitate.

Surprinzător sau nu, România este prima pe listă. Țara noastră a reușit să îl impresioneze pe norvegian și să ocupe un loc special în inima lui. Ba mai mult, Gunnar are și o serie de recomandări pentru străinii care plănuiesc să ajungă pe plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Vorbind din propria experiență, Gunnar Garfos a recomandat tuturor România datorită peisajelor minunate. În special, zona Transilvaniei l-a impresionat prin măreția castelelor și, bineînțeles, a legendei lui Dracula.

Ce țări recomandă norvegianul celor pasionați de călătorii

Turistul norvegian a făcut un popas și în București, așa că și-a putut face o părere și despre Capitală. Acesta recomandă Bucureștiul tuturor celor care vor să petreacă și să se simtă bine.

ADVERTISEMENT

Cluburile din Centrul Vechi, dar și berea gustoasă i-au creat o impresie plăcută turistului. Ba chiar a declarat că aici a avut ocazia să bea una dintre cele mai bune beri din lume.

În topul destinaților care merită văzute este inclusă și Islanda. Țara este recunoscută pentru izvoarele naturale și pentru peisajele uimitoare pe care nu le poți admira oriunde. Aici, Gunnar a fost impresionat de diversitatea naturii și de ceea ce a reușit să creeze Atlanticul în jurul său.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, o altă destinație recomandată de turistul norvegian este Vietnamul. Deși mulți fug de aglomerație și de zgomotul claxoanelor, Gunnar recomandă această țară datorită culturii sale diferite. Odată ajunși aici, ar fi păcat să ratați piețele și mâncarea plină de savoare.

Lista cu recomandări a lui Gunnar este mult mai mare. Aceasta cuprinde destinații precum Madagascar, Kârgâzstan, Sierra Leone, Norvegia, Uruguay și multe altele, potrivit Business Insider.

ADVERTISEMENT