News

Un nou incident în Pasajul Unirii. Un camion a rămas blocat la jumătatea tunelului. Video

La nicio lună distanță de la tragicul eveniment cu autocarul din Grecia, un alt incident a fost raportat în Pasajul Unirii. Un camion a rămas blocat la jumătatea tunelului.
12.01.2023 | 11:28
Un nou incident in Pasajul Unirii Un camion a ramas blocat la jumatatea tunelului Video
Pasajul Unirii, blocat de un camion. Vehiculul a rămas la jumătatea tunelului. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
12-01-2023
09:33

Camionul a fost scos din Pasajul Unirii

După aproximativ o oră, camionul care s-a blocat în Pasajul Unirii din Capitală a fost scos de echipele de intervenție.

A fost nevoie ca roțile vehiculului să fie dezumflate pentru ca acest camion să poată fi scos din tunelul pasajului.

Conform Digi 24, ipoteza polițiștilor este că mașina blocată joi în pasaj ar fi suferit o serie de modificări în ceea ce privește înălțimea. Șoferul urmează a da explicații în orele următoare.

Pasajul Unirii din Capitală e din nou locul unui accident rutier. De această dată, un camion a reușit să intre în tunel, dar s-a blocat la jumătate.

Pasajul Unirii, blocat de un camion. Vehiculul a rămas la jumătatea tunelului

În imaginile apărute pe site-urile de socializare se vede cum camionul s-a blocat în interiorul pasajului.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că șoferul ar fi ignorat semnele care indică înălțimea din tunel și abia la jumătatea pasajului și-a dat seama că nu mai poate să înainteze.

Sursa video: Trafictube

În urma evenimentului rutier de joi dimineață, nu au fost raportate victime.

La fața locului au ajuns echipaje de la Poliția Locală și Rutieră. În acest moment, o bandă este blocată. Se înaintează doar pe cea de-a doua.

ADVERTISEMENT

Pasajul Unirii din Capitală, scena mai multor accident în ultimele luni

Evenimentul rutier de joi, 12 ianuarie, nu este primul de acest gen care se petrece în Pasajul Unirii sau în apropiere de acesta în ultimele luni.

Pasajul a fost redeschis traficului pe data de 4 septembrie. Acesta a stat două luni și jumătate închis, pe perioada verii, pentru lucrări.

ADVERTISEMENT

Din toamna anului trecut până în prezent, mai multe camioane, TIR-uri și autocare fie au distrus limitatorul de înălțime, fie au rămas blocate în pasaj. O alăt mașină a luat foc în tunel.

Fără îndoială, cel mai grav incident s-a petrecut pe 23 de decembrie. Atunci, un autocar cu 47 de pasageri a rupt limitatorul de înălțime și a fost grav avariat.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, mai multe persoane au fost grav rănite. Una dintre ele a murit la scurt timp după accident. Autocarul avea la bord turiști străini, cetățeni greci.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au precizat că înălțimea porții gabaritice este de 3,52 de metri, iar a Pasajului Unirii, de 3,69 de metri.

Conform autorităților, toate autocarele, TIR-urile și camioanele care au rămas blocate în accidentele din ultimele luni depășeau înălțimea admisă.

ADVERTISEMENT