Life

Un nou scandal în casa Puterea Dragostei. Ceartă monstru între concurenți

07.01.2021 | 09:18
Un nou scandal in casa Puterea Dragostei Cearta monstru intre concurenti
ADVERTISEMENT

O nouă zi, un nou scandal în casa Puterea Dragostei, de data aceasta cearta monstru mutându-se în tabăra băieților. Cristian Comănici și Nicos au fost la un pas să se ia la bătaie, după ce în ultimele săptămâni au fost la cuțite. 

Fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial, a răbufnit la acuzele și vorbele dure care au venit din partea lui Nicos. Acesta din urmă a susținut că tânărul nu ar fi ajuns în emisiunea din Turcia dacă nu era ruda brunetei.

ADVERTISEMENT

Cristian Comănici nu a mai suportat presiunea și a avut o ieșire nervoasă. Potrivit wowbiz.ro, tânărul a aruncat cu diverse obiecte din casa băieților de la Puterea Dragostei, printre care se numără și o masă, semn că replicile dure l-au rănit foarte tare.

Scandal uriaș în casa Puterea Dragostei. 2 concurenți la un pas de bătaie

„Dragi oameni, până acum am înregistrat două răspunsuri inteligente ale lui Comănici. Dacă nu erai fratele lui cine ești, nici măcar primele două zile nu te aflai în competiția asta!”, a fost replica lui Nicos care l-a scos din sărite pe Cristian Comănici.

ADVERTISEMENT

Nicos nu și-a încheiat seria de atacuri la adresa fratelui Biancăi Comănici, dar nici Alexandra cu Mariana. Tânăra din Republica Moldova a acuzând-o pe blondină că nu vrea să se întoarcă acasă, la Vaslui, pentru că îi este foarte rușine de trecutul său.

Mariana: Tu ai trecut murdar, femeie! Ție îți e rușine să te mai întorci la tine acasă! De câți ani n-ai mai fost în Vaslui?!

ADVERTISEMENT

Alexandra: Nu tu plângeai că n-ai haine la tine?

Marinescu și Codruț, conflict deschis în casa Puterea Dragostei

Nicos, Cristian Comănici, Mariana și Alexandra nu sunt singurii concurenții din casa din Turcia care își aruncă acuzații dure în ultima vreme, ci și Marinescu este în conflict cu Codruț. Nu se știe de la ce a pleca cearta dintre cei doi, însă se pare că s-a lăsat și cu amenințări.

Marinescu: Eu sunt băiat cu tine și tu mă iei la mișto! Mă ameninți?

Codruț: Te avertizez!

Tot în ediția aceasta, Andrada și Alexandru au avut un mic scandal, concurenta aruncând cu o sticlă de apă în direcția lui Marinescu când acesta nu era atent. Spiritele nu par să se calmeze în emisiunea de la Kanal D, concurenții fiind puși pe harță tot mai des.

ADVERTISEMENT