Life

Un nou scandal în familia lui Florin Salam! Fostul cumnat, acuzații grave: „A omorât-o pe Fănica!”

14.08.2020 | 19:31
Un nou scandal in familia lui Florin Salam Fostul cumnat acuzatii grave A omorato pe Fanica
ADVERTISEMENT

Florin Salam este pândit de un nou scandal! Fostul său cumnat, fratele fostei neveste Fănica, Florin Albu, a lansat un șir de acuzații extrem de grave la adresa manelistului.

Un nou scandal în familia lui Florin Salam. Cumnatul face dezvăluiri șocante

Acesta susține că persoana care a îmbolnăvit-o pe fosta nevastă a cântărețului este Nuți, chiar sora artistului, amintind de o întâmplare care a avut loc atunci când aceasta era doar o adolescentă.

ADVERTISEMENT

„Femeia asta (n.r. – Nuţi, sora lui Florin Salam) este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani, pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, avea 15, 16 ani, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatita C”, a mărturisit Albu, potrivit spynews.ro.

Acesta a continuat seria dezvăluirilor susținând că Salam l-ar fi obligat nici mai mult, nici mai puțin decât să se cunune cu el.

ADVERTISEMENT

„Florin Salam m-a chemat la el şi mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat, eu fiind căsătorit cu nevasta mea, aveam copilaşii mei. Şi l-am întrebat: “De ce să mă cunun eu cu sora ta?” Mi-a spus exact aşa: “Te duci şi te cununi cu sora mea neapărat ca să poate să ia numele tău pentru că altfel nu mai poate părăsi ţara pentru a merge după Fabian”, a mai precizat Florin, potrivit aceleiași surse.

Fratele artistului, infectat cu coronavirus

Nu este singurul necaz care s-a abătut în ultima vreme asupra cântărețului Florin Stoian. Artistul se roagă neîncetat de câteva zile pentru sănătatea fratelui său, Nelu, infectat cu noul coronavirus, care se află și acum în stare gravă la Matei Balș.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, lui Salam i-a murit și unul dintre cei mai buni prieteni, celebrul lider al clanului Duduienilor, Emi Pian, înmormântat cu fast recent. La groapă i-a cântat chiar muzicianul, așa cum este tradiția la cei din comunitatea rromă.

 

 

Tags: