Fotbal intern

Un nou transfer la CFR Cluj! A revenit după 4 ani la campioană + încă un titular pleacă

10.06.2019 | 12:32
Un nou transfer la CFR Cluj A revenit dupa 4 ani la campioana  inca un titular pleaca

Campioana Ligii 1 Betano, CFR Cluj, a reușit un nou transfer pentru sezonul viitor, după ce și-a asigurat serviciile jucătorilor Luis Aurelio, Mario Rondon (ambii de la Gaz Metan Mediaș), Andrei Burcă de la FC Botoșani și Kevin Boli, care este aproape de a-și prelungi împrumutul. În același timp, ardelenii au oficializat o nouă plecare, după ce CRistian Manea și Bryan Nouvier au părăsit formația pregătită de Dan Petrescu.

Mateo Susic este noul transfer făcut de CFR Cluj

După ce împrumutul lui Cristian Manea s-a încheiat, oficialii clubului CFR Cluj au început căutările pentru a transfera un fundaș dreapta și FANATIK a aflat că s-au oprit la bosniacul Mateo Susic. Fotbalistul bosniac a mai trecut pe la gruparea ardeleană în sezonul 2014-2015, dar nu a rezistat decât șase luni. El a fost cedat la începutul anului 2015 la Șerif Tiraspol, acolo unde a jucat în ultimii patru ani și jumătate.

CFR Cluj l-a adus pe Mateo Susic în vara anului 2014 de la Energie Cottbus, după ce bosniacul mai jucase pentru Zrinjski Mostar și NK Istra. Fundașul dreapta a jucat atunci în 16 meciuri pentru ardeleni, dar nu a confirmat așteptările și a fost cedat la Șerif Tiraspol. Jucătorul care are și cinci selecții în naționala Bosniei-Herțegovina este cotat în acest moment de site-urile de specialitate la 750.000 de euro.

Mateo Susic în duel pentru balon cu Fernando Boldrin la un meci Concordia Chiajna – CFR Cluj

CFR Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Adam Lang

În același timp, oficialii clubului CFR Cluj au anunțat despărțirea de fundașul central Adam Lang, transferat la începutul sezonului recent încheiat de la formația franceză Dijon. Fotbalistul maghiar în vârstă de 26 de ani mai avea un an de contract cu formația clujeană, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere pentru rezilierea pe cale amiabilă, deși Lang a fost un jucător important în angrenajul echipei.

CFR Cluj dorește să-l mai aducă la echipă și pe fundașul central Mike Cestor de la Astra Giurgiu, care și-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract. Mai mult, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că jucătorul francezo-congolez în vârstă de 27 de ani, va ajunge la campioana României. În schimb, ardelenii sunt foarte aproape de despărțirea de mijlocașul Alex Ioniță, acesta cerându-le oficialilor clubului să-l lase să plece la U Craiova.