Life

Un obiect misterios a apărut pe o plajă din Australia. Autoritățile încearcă să afle ce este

Un obiect misterios și-a făcut apariția pe o plajă din Australia. Autoritățile fac cercetări pentru a afla ce este și de unde provine.
17.07.2023 | 22:10
Un obiect misterios a aparut pe o plaja din Australia Autoritatile incearca sa afle ce este
Un obiect misterios, apărut pe o plajă din Australia. Sursa foto: Capturi Digi24/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe o plajă din Australia a apărut, în weekend, un obiect misterios. Autoritățile și experții încearcă să afle ce este, dar și de unde provine. Chiar și Armata a intervenit.

Un obiect misterios, apărut pe o plajă din Australia. Autoritățile fac cercetări

La finalul săptămânii trecute, pe o plajă din Australia a apărut un obiect misterios și, posibil, periculos. După ce l-au descoperit, localnicii au anunțat poliția. Autoritățile i-au avertizat pe oameni să stea departe de obiect.

ADVERTISEMENT

Obiectul de formă cilindrică apărut pare avariat, iar mai multe agenții din Australia încearcă să descopere ce este și de unde provine acesta. Armata este implicată în acest proces.

Autoritățile sunt de părere că obiectul respectiv nu provine de la o aeronavă comercială. Partea de jos a obiectului este acoperită de crustacee. Acest detaliu îi duce pe cercetători cu gândul la faptul că a plutit o vreme în ocean, până să ajungă la țărm.

ADVERTISEMENT

De asemenea, experții australieni sunt de părere că obiectul ar face parte dintr-o rachetă spațială. Obiectul misterios și-a făcut apariția pe plaja Green Head, situată la aproximativ 250 km de Perth. Cei care au văzut cilindrul susțin că acesta ar avea lățimea de aproximativ 2,5 metri și lungimea de 3 metri.

Oamenii au fost încurajați de autorități să păstreze distanța de siguranță. “Vrem să asigurăm comunitatea că suntem implicați activ într-un efort de colaborare cu diferite agenții de stat și federale pentru a determina originea și natura obiectului”, se arată în comunicatul poliției, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT

Geoffrey Thomas, expert în aviație, spune că obiectul ar putea să provină de la un rezervor de combustibil al unei rachete căzute în Oceanul Indian în ultimele 12 luni.

Potrivit agenției spațiale australiene, obiectul poate fi căzut dintr-un “vehicul spațial străin”. Reprezentanții au mai spus că vor lua legătura cu alte agenții internaționale.

ADVERTISEMENT

Au existat, de asemenea, speculații cum că obiectul ar proveni de la MH370, avionul dispărut fără urmă în 2014, în largul coastei de vest a Australiei. Thomas a spus că nu există “nicio șansă” ca această teorie să fie reală.

“Nu face parte dintr-un Boeing 777 și adevărul este că MH370 a dispărut de nouă ani și jumătate, așa că orice fragment ar prezenta un grad de uzură mult mai mare”, a explicat acesta.

ADVERTISEMENT