News

Un pacient infectat cu Covid-19, internat la ATI, a atacat o asistentă și amenințat că se aruncă pe geam. Ce au decis medicii

09.08.2020 | 14:30
Un pacient infectat cu Covid19 internat la ATI a atacat o asistenta si amenintat ca se arunca pe geam Ce au decis medicii
ADVERTISEMENT

Incident grav la un spital Covid din Lugoj, acolo unde un pacient internat la secția ATI a atacat o asistentă și a amenințat că se aruncă pe geam.

Din primele informații, ar fi vorba de un bărbat de 70 de ani care, deși era într-o stare destul de gravă la anestezie și terapie intensivă (ATI) a spus că nu mai dorește să stea în spital.

ADVERTISEMENT

Pentru a-l calma pe cetățean a fost nevoie ca forțele din poliție și pompieri să intervină la unitatea medicală din vestul țării.

Un pacient cu Covid-19, internat la ATI, a atacat o asistentă și amenințat că se aruncă pe geam

Spitalului Municipal ”Dr. Teodor Andrei” din Lugoj a fost, vineri, scena unui incident care se putea încheia cu o tragedie, după ce un pacient a amenințat că se aruncă de la etaj.

ADVERTISEMENT

Individul, un bărbat de 70 de ani, infectat cu Covid-19, a încercat să se arunce de la etajul I al spitalului din Lugoj. Acesta nu mai voia să stea internat.

Și mai grav este faptul că vârstnicul are probleme respiratorii și era internat la Anestezie și Terapie Intensivă, conform celor de la Timiș Online.

ADVERTISEMENT

Poliția a intervenit la spitalul din Lugoj

La unitatea medicală din Timiș au fost chemați de urgență polițiștii și pompierii, iar bărbatul a renunțat la gest, spunând că vrea să plece acasă, deși este internat pe secția de terapie intensivă și medicii i-au recomandat să stea internat.

Deși este foarte riscant, dată fiind vârsta pacientului, dar mai ales starea sa destul de gravă, într-un final s-a decis ca acesta să fie externat pe semnătură.

ADVERTISEMENT

”Era un pacient recalcitrant, care a fost recalcitrant de când a venit. A fost depistat „pozitiv”, a fost mutat pe ATI. A vrut să se arunce pe geam, a bruscat și asistenta. Au venit poliția și pompierii pentru a interveni.

Până la urmă va pleca pe semnătură, conform reglementărilor nu îl puteam reține în spital fără voia lui. Este pe Anestezie și Terapie Intensivă. Sunt oameni care nu respectă reguli”, a declarat directorul Spitalului Lugoj, Erwin Floroni, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: