ADVERTISEMENT
News

Un paradis turistic se deschide doar pentru cei infectaţi cu Covid-19. Anunțul autorităților

Autor: Flaviu Popa | 02.09.2020 | 16:08
Un paradis turistic se deschide doar pentru cei infectaţi cu Covid-19. Anunțul autorităților
Fernando de Noronha va fi deschis pentru persoanele vindecate de Covid-19. Foto: Hepta

Veste bună pentru persoanele, deja vindecate de Covid-19, care sunt în căutarea unei destinații turistice în perioada următoare, departe de nebunia pricinuită de pandemie.

ADVERTISEMENT

Brazilienii au decis să redeschidă arhipeleagul Fernando de Noronha, o destinație turistică de lux, special pentru acei oameni care au fost infectați cu noul coronavirus, dar s-au vindecat.

Așadar, plajele cu nisip auriu și delfini care înoată aproape de mal îi așteaptă pe oamenii care au dezvoltat imunitate la Covid-19.

ADVERTISEMENT

O stațiune din Brazilia se deschide doar pentru persoanele care au fost infectate cu Covid-19

Fernando de Noronha, acolo unde se află cea mai bună plajă din lume, Baia do Sancho, va fi deschis începând cu mijlocul lunii septembrie, conform unui anunț oficial al autorităților din statul brazilian Pernambuco.

Din păcate pentru oamenii de rând, sau din fericire pentru persoanele deja vindecate de Covid-19, accesul în stațiune va fi permis doar acelor oameni care au un test care să dovedească că au dezvoltat anticorpi împotriva noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Pentru a sosi în arhipelag, turistul va trebui să facă dovada unui test pozitiv PCR pentru Covid-19 care este vechi de cel puțin 20 de zile sau un rezultat de test serologic care arată prezența anticorpilor împotriva noului coronavirus”, a explicat administratorul arhipelagului, Guilherme Rocha.

În condițiile în care un număr extrem de mic dintre persoanele vindecate de Covid-19 dezvoltă anticorpi, rămâne de văzut câți turiști vor ajunge în Paradisul din Brazilia în perioada următoare, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

Brazilia rămâne pe locul 2 în lume atunci când vine vorba de numărul de infectări cu Covid-19. Aproape 4 milioane de oameni s-au infectat cu noul coronavirus și 122.681 de oameji au murit. Brazilienii au testat aproximativ 15 milioane de oameni din totalul de 212 milioane, astfel că cifra infectărilor este, cu siguranță, mult mai mare.

În secțiile de Terapie Intensivă din Brazilia, țară condusă de președintele Jair Bolsonaro, cel care nu crede că pandemia de Covid-19 este un lucru de luat în seamă, aproape 9.000 de oameni sunt în stare gravă, fiind la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!