Sport

Un parior din București a făcut aproape 7.000 de euro în mai puțin de două ore! Cu doar 10 lei, a plecat din agenție cu sacoșa de bani!

Un parior din București a avut parte de un moment de mare inspirație. A mizat peste 8,5 sau peste 9,5 cornere la nu mai puțin de 14 meciuri. I-au ieșit toate pe verde și a plecat din agenție cu sacoșa de bani.
15.12.2021 | 19:58
Un parior din Bucuresti a facut aproape 7000 de euro in mai putin de doua ore Cu doar 10 lei a plecat din agentie cu sacosa de bani
Un parior din București a făcut aproape 7.000 de euro în mai puțin de două ore! Cu doar 10 lei, a plecat din agenție cu sacoșa de bani!
ADVERTISEMENT

Suma totală care a fost plătită cash în agenția Superbet pentru acest bilet câștigător este de 32.195 de lei. A inclus și un bonus uriaș, de 45 la sută din câștig. Adică nu mai puțin de 9.991 de lei. Un alt câștig de răsunet în luna cadourilor.

Dacă simți că și tu poți da lovitura în luna cadourilor, nu trebuie decât să consulți lista bonusurilor oferite de Superbet. Cu siguranță te va ajuta enorm să gândești un bilet cu un câștig uriaș.

ADVERTISEMENT

Toate cele 14 meciuri de pe biletul de 32.195 de lei au început de la ora 22:00. Bucureșteanul a jucat doar pe cornere și i-a ieșit

Ziua de joi a fost aleasă de pariorul inspirat, pentru că a avut foarte multe meciuri care s-au jucat în Europa League și Conference League. Toate meciurile de pe bilet au început de la 22:00, deci bucureșteanul a făcut aproape 7.000 de euro în mai puțin de două ore.

La Basel – Qarabag au fost 14 cornere, deci s-a bifat fără emoții. La Vitesse – Mura a fost și mai ușor, 16 cornere în meci. La Omonia – Kairat au fost emoții un pic mai mari, cu 11 cornere în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

La FC Copenhaga au fost 10 cornere și a fost din nou și marjă de eroare. Pentru că pariorul jucase peste 8,5 cornere la acest meci. Aceeași marjă de eroare a fost și la PAOK – Lincoln. S-a jucat peste 9,5 cornere și au fost 11 în total.

Situație incredibilă la Braga – Zvezda! Au fost nu mai puțin de 19 cornere! Ferencvaros – Leverkusen, singurul meci care a ieșit la limită

Union Berlin – Slavia Praga a fost din nou un meci fără emoții, cu 12 cornere în cele 90 de minute. În Europa League, la Celtic – Betis, au fost chiar 15 cornere. Revenim în Conference, cu 12 cornere la Feyenoord – Maccabi Haifa.

ADVERTISEMENT

La Ludogoreț – Midtjylland au fost 11 cornere, deci din nou s-a bifat și cu o mică marjă de eroare. În schimb, la Genk – Rapid Viena au fost nu mai puțin de 15 cornere. Iar la West Ham – Dinamo Zagreb au fost 12.

La Braga – Zvezda a fost chiar un adevărat record. 19 cornere în meci. Iar la Marseille – Lokomotiv au fost 15. În fine, ultimul meci de pe bilet a adus și cele mai mari emoții. Singurul joc care a fost bifat la limită. Fix 10 cornere la Ferencvaros – Leverkusen.

ADVERTISEMENT

Luna decembrie, plină de evenimente sportive din care pariorii pot obține profituri uriașe

Astfel, putem spune că pariorul nostru nu a avut nici foarte multe emoții cu acest bilet. Ceea ce pare absolut incredibil dacă ținem cont că a câștigat o sumă mare cu doar 10 lei.

Deși suntem în plină iarnă, se joacă în continuare foarte multe partide de fotbal în toată Europa, deci soluții suficiente pentru a găsi variante noi de câștig.

Consultă și lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Sunt foarte multe și trebuie să ții cont de toate. Așa îți sporești șansele de a face un profit uriaș în luna cadourilor.

ADVERTISEMENT