News

Un pedofil care adormea fetițe cu formol pentru a le agresa sexual a cerut eliberarea condiționată. Ce au decis judecătorii

Un pedofil din Ploiești, condamnat la 16 ani de închisoare după ce adormea fetițe cu formol pentru a le agresa sexual, a cerut eliberarea condiționată. Verdictul judecătorilor.
27.04.2023 | 20:05
Un pedofil care adormea fetite cu formol pentru a le agresa sexual a cerut eliberarea conditionata Ce au decis judecatorii
Un pedofil care adormea fetițe cu formol pentru a le agresa sexual, aflat după gratii din 2011, a cerut eliberarea condiționată. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un pedofil din Ploiești care adormea fetițe cu formol pentru a le agresa sexual a cerut eliberarea condiționată. Acesta se află după gratii din noiembrie 2011. Ce au decis judecătorii în cazul său.

Un pedofil care adormea fetițe cu formol pentru a le agresa sexual, aflat după gratii din 2011, a cerut eliberarea condiționată. Ce au decis judecătorii

În iunie 2011, un caz șocant îngrozea Ploieștiul. Un pedofil de 34 de ani era arestat după ce a violat o fetiţă de numai zece ani. Peste doar câteva luni, instanța îl condamna definitiv la 16 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Acesta era acuzat că a violat-o pe fetiță chiar în casa în care aceasta locuia împreună cu părinţii săi. Ulterior, pedofilul a recunoscut că este autorul altor două tentative eşuate de agresiune. Acestea au fost comise asupra unor minore în acelaşi cartier al Ploieştiului, pe 1 iunie 2011 şi pe 17 mai 2010.

La acea vreme, avocații părților vătămate au propus maximum de pedeapsă, mai exact 25 de ani. În ciuda acestui aspect, Marius Frumuzache a beneficiat de un articol de procedură penală intrat în vigoare în 2010. Actul spunea că cei care îşi recunosc fapta beneficiază de o reducere cu o treime a pedepsei maxime.

ADVERTISEMENT

La 12 ani de la încarcerare, bărbatul a cerut eliberarea condiționată din închisoare. El nu a avut succes. Judecătoria Moreni a respins, joi, 27 aprilie, solicitarea acestuia. De notat că magistrații prahoveni respinseseră, anterior, o solicitare de eliberare a condamnatului înainte de termen.

Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de petentul condamnat F. M. C., în prezent deţinut în Penitenciarul Mărgineni. Menţine propunerea comisiei de liberări condiţionate de amânare la expirarea pedepsei în termen, respectiv la data de 14.02.2024. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Moreni, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Cum acționa pedofilul din Ploiești

Ancheta demarată în urmă cu 12 ani a scos la iveală detalii cutremurătoare. S-a aflat că pedofilul avea un tipar după care acţiona. În primă fază, el alegea fetiţe blonde, pe care le urmărea săptămâni întregi când ieşeau de la şcoală.

Individul se asigura că ele merg singure acasă şi că nici acolo nu le aşteaptă nimeni.  Apoi, după ce ajungea în apropierea victimelor sale, acesta le punea la gură cârpe îmbibate cu formol, pentru a le adormi şi a le viola.

ADVERTISEMENT

Primele două fetițe au scăpat. Din păcate, o a treia fetiţă pe care a urmărit-o a fost violată. Bărbatul din Prahova a fost prins cu ajutorul unui pastor, căruia i-a mărturisit că el este autorul faptelor.

ADVERTISEMENT