News

Un piteștean s-a sinucis de frica legii. Bărbatul rănise două persoane după ce a condus băut

Un bărbat de 55 de ani din Pitești și-a pus capăt zilelor. Cu o zi înainte condusese băut și provocase două accidente. Două persoane au ajuns la spital.
23.05.2021 | 19:08
Un pitestean sa sinucis de frica legii Barbatul ranise doua persoane dupa ce a condus baut
ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit a fost găsit de fiica bărbatului. Acesta a lăsat un bilet în care a cerut iertare celor dragi pentru gestul său.

Un piteștean s-a sinucis de frica legii. Bărbatul rănise două persoane după ce a condus băut

Bărbatul care și-a pus capăt zilelor provocase sâmbătă două accidente în decurs de doar câteva ore. Al doilea accident s-a soldat cu rănirea a două persoane.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și întocmiseră dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

La 24 de ore după accident șoferul vinovat s-a sinucis. Acesta se speriase de repercusiunile accidentului întrucât ar mai fi avut probleme cu legea, potrivit anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Două accidente în câteva ore

Şoferul piteştean ajunsese în atenţia poliţiştilor sâmbătă seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe DN 73.

Poliţiştii care au făcut cercetarea la locul accidentului au constatat că piteşteanul, în vârstă de 55 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula dinspre Mioveni către Piteşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit parapetul care desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, celălalt şofer implicat, de un bărbat de 24 de ani, din Mărăcineni şi o pasageră aflată în maşina condusă de acesta au fost răniţi şi duşi la spital.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, anterior, bărbatul de 55 de ani fusese implicat într-un alt eveniment rutier, fără victime, pe DN 73 E, cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din Mioveni, dar si-a continuat deplasarea.

ADVERTISEMENT

În urma testării tuturor conducătorilor auto din cele două evenimente rutiere cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 55 de ani, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Argeș citat de news.ro.

Polițiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă și au anunțat că vor continua verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente.

ADVERTISEMENT