News

Un politician important din PNL a murit din cauza infecției cu Covid-19. Nu era vaccinat

Covid-19 face o nouă victimă în lumea politică din România. Un nume important din PNL a murit din cauza infecției. Acesta nu era vaccinat.
29.09.2021 | 12:01
Un politician important din PNL a murit din cauza infectiei cu Covid19 Nu era vaccinat
Un politician important din PNL a murit din cauza infecției cu Covid-19. Nu era vaccinat. Sursa foto: bistriteanul.ro
ADVERTISEMENT

Este doliu în Partidul Național Liberal (PNL). Ioan Peteleu, administratorul public al municipiului Bistrița, a murit la doar 54 de ani.

Acesta a decedat acasă, în urma unor complicații apărute după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19.

PNL este în doliu. Ioan Peteleu, administratorul public al orașului Bistrița, a murit din cauza Covid-19

Potrivit presei locale, city managerul Bistriței fusese diagnosticat în urmă cu două săptămâni cu Covid-19 și urma un tratament la domiciliu, nefiind internat în spital.

ADVERTISEMENT

Marți seară, mai multe ambulanțe și apoi mașina serviciului de Medicină Legală au fost văzute la casa sa din Viișoara, notează Bistrițeanul.ro.

La primele ore ale zilei de miercuri, zvonurile s-au confirmat: Ioan Peteleu a decedat, fulgerător, la vârsta de 54 de ani.

ADVERTISEMENT

Sursa citată, care prezintă declarații informații furnizate de apropiații politicianului, scrie că Peteleu ar fi suferit un infarct, în urma complicațiilor apărute după infectarea cu Covid-19. Acesta nu era vaccinat anti-Covid.

Membru marcant al PNL, Ioan Peteleu a mai deţinut în trecut funcţiile de viceprimar al municipiului Bistriţa (între anii 2012-2014) şi de consilier municipal.

ADVERTISEMENT

Mesaje de condoleanțe după moartea lui Ioan Peteleu

Informația că Ioan Peteleu a murit a fost confirmată miercuri dimineaţă pe reţelele de socializare de către mai mulţi colegi de partid și nu numai, printre care preşedintele PNL Bistrița şi primar al Bistriţei, Ioan Turc, sau deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia, care au transmis mesaje de condoleanțe familiei.

”Bunul nostru prieten Ioan Peteleu, administrator public al municipiului, ne-a părăsit fulgerător. Un om de excepție, dedicat comunității, un liberal cu spirit, competență și viziune. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris primarul Ioan Turc, președinte PNL Bistrița-Năsăud, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

”M-a întristat vestea că Ioan Peteleu, administratorul public al municipiului Bistrița și un om de vază al comunității noastre a plecat dintre noi la doar 54 de ani. Nu am fost prieteni, am avut uneori viziuni diferite, dar de fiecare dată Ioan Peteleu era un om care știa să primească și să ofere respect!

A fost un pionier al digitalizării și un om care mai avea multe de făcut pentru comunitatea noastră! Îmi pare rău de pierderea unui asemenea om! Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei îndurerate să îi dea multă putere de a trece peste acest moment greu!” a scris și deputatul PSD, Bogdan Ivan Gruia.

ADVERTISEMENT