News

Un polițist din Timiș a pierdut lupta cu SARS – CoV-2. Avea numai 49 de ani

13.11.2020 | 17:06
Un politist din Timis a pierdut lupta cu SARS  CoV2 Avea numai 49 de ani
Un polițist din Timiș a pierdut lupta cu SARS - CoV-2. Avea numai 39 de ani Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Un polițist din Timiș, în vârstă de 49 de ani, a pierdut lupta cu SARS – CoV-2. Bărbatul a fost confirmat cu SARS – CoV – 2 pe data de 5 noiembrie, iar în cursul nopții trecute și-a pierdut viața.

Omul legii se afla în carantină la domiciliu din data la care infecția fusese confirmată, dar starea lui s-a înrăutățit în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, iar familia a cerut ajutorul medicilor de la ambulanță.

ADVERTISEMENT

Polițistul a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara, unde a ajuns în stare gravă, iar decesul acestuia a survenit la scurt timp.

Polițist din Timiș, învins de Covid-19 la numai 49 de ani

Bărbatul lucra la Postul de Poliţie Gătaia și suferea de obezitate și diabet, fiind dependent de insulină. Plămânii acestuia erau afectați în proporție de 90%, informează news.ro.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție din județul Timiș a transmis un comunicat în care anunță pierderea colegului lor, îi aduce un ultim omagiu și transmite condoleanțe familiei. Dudău Ioan Cristian era agent șef principal la Poliția Orașului Găitaia și profesa în cadrul instituței județene de mai sus de 25 de ani.

„Inspectoratul de Poliție Județean Timiș deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 13 noiembrie 2020, a colegului nostru, agent șef principal Dudău Ioan Cristian, în vârstă de 49 ani, din cadrul Poliției Orașului Gătaia.

ADVERTISEMENT

Agent șef principal de poliție Dudău Ioan Cristian a activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul de Poliție Județean Timiș din anul 1995. De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificativul de bine și foarte bine.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă profunda compasiune pentru pierderea suferită!”, este mesajul distribuit pe pagina oficială a IPJ Timiș.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 10 decese pe teritoriul județului Timiș, toți pacienții erau internați în stare gravă. Sunt și 488 de cazuri noi de coronavirus și au fost făcute 2.758 de teste. În total, Timișul are un număr de 438 de pacienți internați infectați cu SARS – CoV – 2, iar 45 dintre aceștia se află în stare gravă, la ATI. Numărul total al deceselor este de 305.

ADVERTISEMENT