News

Un prahovean a ajuns pe mâna poliției, după ce ar fi ucis intenționat cu mașina un câine

Bărbat acuzat de uciderea intenționată a unui câine. Prahoveanul a fost reținut de poliție în urma incidentului de pe șantierul Autostrăzii 7
15.02.2024 | 11:49
Un prahovean a ajuns pe mana politiei dupa ce ar fi ucis intentionat cu masina un caine
Un bărbat din Prahova a fost reținut de poliție pentru că ar fi ucis intenționat un câine. Sursa foto: Colaj foto / Hepta.ro / Observatorul Prahovean
ADVERTISEMENT

Un câine ar fi fost ucis intenționat de un muncitor de pe șantierul Autostrăzii 7. Incidentul s-a petrecut în comuna Dumbrava din județul Prahova, iar un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost reținut.

A ajuns după gratii pentru că ar fi ucis un câine intenționat

Potrivit poliției, bărbatul de 45 de ani este suspectat că ar fi ucis intenționat un câine cu mașina sa. Bărbatul, care activa ca muncitor la un subcontractor pe șantierul Autostrăzii A7, ar fi fost implicat în acest incident.

ADVERTISEMENT

Informațiile furnizate de Poliția Județeană Prahova arată că, marți, individul ar fi omorât intenționat un animal. S-a constatat că acesta ar fi lovit mortal câinele în timp ce conducea un vehicul în comuna Dumbrava, conform sesizării primite de la un martor ocular.

„Polițiștii au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că un conducător auto ar fi ucis un câine, în timp ce se deplasa cu un autovehicul în comuna Dumbrava. În baza sesizării, au fost efectuate verificări în vederea stabilirii situației de fapt”, a transmis IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

Familia bărbatului spune că acesta nu ar fi capabil să ucidă intenționat vreun animal

Reacția familiei bărbatului nu a întârziat să apară, iar ginerele acestuia a spus într-un interviu acordat publicației Observatorul Prahovean, că nu-l crede în stare de o așa cruzime și dezaprobă acuzațiile care i se aduc bărbatului.

Mai mult, ginerele a subliniat că bărbatul avea obiceiul de a transporta cu mașina sa alți muncitori pe șantier și că nu crede că ar fi comis o faptă atât de gravă intenționat.

ADVERTISEMENT

„Nu ne vine să credem! Nu îl știm în stare de așa ceva, nu e genul de om să facă asta. Noi am înțeles de la colegii lui că ar fi încercat să evite. E prea mult să fie reținut.

Lucra ca muncitor la un subcontractor, pe șantierul autostrăzii din Prahova. Știm că adeseori transporta cu mașina alți muncitori pe șantier, dar nu-l credem în stare să facă intenționat fapta pentru care astăzi a fost reținut de polițiști”, a spus ginerele bărbatului.

ADVERTISEMENT

Conform comunicatului emis de IPJ Prahova, bărbatul a fost identificat rapid și adus la sediul unității de poliție pentru a fi audiat în legătură cu incidentul.

Pe baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzat de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, conform legii Această infracțiune este sancționată cu o pedeapsă care poate ajunge până la 7 ani de închisoare, se arată în legislația din România.

ADVERTISEMENT