Life

Un restaurant unde mâncarea este gătită în condiții mizere este luat cu asalt de clienți. Care este explicația

Chiar dacă un restaurant primit o singură stea din partea experților de la Agenția pentru Standarde Alimentare. Cum este posibil.
13.07.2023 | 21:24
Un restaurant unde mancarea este gatita in conditii mizere este luat cu asalt de clienti Care este explicatia
Un restaurant indian din Londra continuă să atragă clienți, deși condițiile lasă de dorit. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Un restaurant indian din Londra continuă să atragă o mulțime de clienți, cu toate că experții de la Agenția pentru Standardele Alimentare i-a oferit o singură stea, dezvăluind că mâncarea este pregătită în condiții mizere.

Un restaurant indian din Londra gătește mâncarea în condiții, dar este plin de clienți

Deși pare împotriva logicii, restaurantul indian Bindaas din Bexleyheath, Londra continuă să atragă o mulțime de clienți, cu toate că specialiștii de la Agenția pentru Standardele Alimentare i-au acordat o singură stea din cinci în luna iunie, scrie Dailystar.co.uk.

ADVERTISEMENT

Proprietarul nu a dorit să explice de ce s-a întâmplat acest lucru, dar din raportul FSA reiese faptul că este nevoie să se aducă îmbunătățiri în ceea ce privește „curățenia și starea instalațiilor și a clădirii” și la „manipularea igienică a alimentelor”. Mai mult, ar exista nereguli și în ceea ce privește actele.

Totodată, s-a menționat faptul că este nevoie de îmbunătățiri în ceea ce privește managementul siguranței alimentelor. Pe scurt, în acest restaurant indian din Londra, mâncarea este ținută și gătită în condiții mizere. 

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, clienții continuă să meargă în număr mare în locul cu pricina. În mediul online, pe TripAdvisor, de pildă, primește destul de multe recenzii pozitive datorită gustului preparatelor. Mai exact, cinci din șapte persoane au fost mulțumite.

„Mâncare fantastică, recomand cu căldură puiul, cu siguranță mă voi întoarce pentru a încerca celelalte feluri de mâncare”, a spus o persoană care a mâncat în celebrul restaurant indian din Londra.

ADVERTISEMENT

Altcineva a spus despre localul cu condiții mizere: „Experiență de luat masa excelentă. Mâncarea a fost grozavă, autentică, iar serviciul a fost excelent. Recomand puiul cu unt care a fost uimitor”.

„Cu siguranță, vom recomanda acest restaurant tuturor, dar o singură sugestie, majoritatea mâncărurilor pe care le-am încercat (curry de pui, curry de oaie, dal makhani și puține altele) sunt toate puțin sărate la gust”, este o altă recenzie de pe Google.

ADVERTISEMENT

Restaurantul primit, totuși, și recenzii negative

Cu toate acestea, unii dintre cei care au pășit în acest restaurant indian din Londra au rămas nemulțumiți de servire. Ei au acordat păreri negative și au cerut îmbunătățiri. „Urciorul cu apă era lipicios, pătat și părea necurat – personalului ar trebui să i se spună să schimbe farfuriile folosite. Dezamăgit la partea de servire”, a explicat o persoană.

ADVERTISEMENT