Life

Un român a fost prins cu sarmale congelate în geanta de mână. “Cadoul” de Crăciun trebuia să ajungă în Canada, la fiica lui

Un român, prins în aeroport cu sarmale congelate, în bagajul de mână. Voia să ajungă cu ”cadoul” de Crăciun în Canada, la fiica lui.
22.12.2023 | 18:32
Un roman a fost prins cu sarmale congelate in geanta de mana Cadoul de Craciun trebuia sa ajunga in Canada la fiica lui
Ce s-a întâmplat cu bagajul bărbatului. Sursa foto: pixabay, tik-tok, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român a fost prins cu sarmale congelate, în aeroport. Le transporta în geanta de mână și voia să ajungă cu ele la fiica sa, peste Ocean, în Canada. Momentul a fost dezvăluit chiar de tânără, pe rețelele de socializare, spre amuzamentul tuturor.

Un român, prins cu sarmale congelate, în geanta de mână, în aeroport. Erau pentru fiica sa din Canada

Charlotte Dobre, o tânără din România, care locuiește în Canada, a povestit într-o postare pe Tik-Tok, acolo unde are o popularitate destul de mare, cum tatăl ei a vrut să-i aducă sarmale, introducându-le în geanta de mână pentru avion.

ADVERTISEMENT

Charlotte Dobre provine din părinți cu origini diferite. Tatăl său este român, iar mama italiancă, ambii locuind în Calgary. S-au gândit să-și viziteze fiica de sărbători, dar nu cu mâna goală, așa că fiecare au pregătit câte ceva specific zonei din care provin.

Tânăra româncă a precizat admiratorilor săi că în timp ce mama sa i-a făcut lasagna, tatăl său i-a făcut sarmale cu varză. Ca să le poată transporta fără nicio problemă, acesta s-a gândit să le congeleze și să le pună apoi într-o caserolă.

ADVERTISEMENT

”Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți? Eu voi povesti prima. Tatăl meu este român, dureros de român aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto.

Avem o tradiție de Crăciun, în loc să mâncăm curcan în ziua de Crăciun, mama face lasagna pentru că este italiancă. Iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, est-europeană”, a relatat tânăra pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Charlotte, fiica bărbatului: ”Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele”

Charlotte a mai dezvăluit și că tatăl său este destul de pretențios la sarmale. Dincolo de asta, a reușit să treacă de controlul securității și să-i ducă preparatul tradițional fiicei sale. Tânăra a postat și o imagine din aeroport, cu sarmalele congelate, verificate de securitate.

”Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust. Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, în Calgary, Italia, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale”, a explicat tânăra, arătând în clip o fotografie de la fratele său, din aeroport, în timp ce voiau să treacă de controlul de securitate cu caserola cu sarmale congelate.

ADVERTISEMENT

Tânăra a primit o mulțime de reacții din partea celor care i-au descoperit povestea. Printre cei care i-au comentat au fost inclusiv români: ”Trăiască sarmalele”/ ”Românca noastră”/”Nice, și eu am făcut așa”/”Cine ar fi crezut?”, sunt o parte dintre reacții.

ADVERTISEMENT
Tags: