News

Un român și-a luat o țeapă uriașă după ce a închiriat un apartament de pe OLX. Ce a pățit: “Prostia se plătește”

Eroare imensă comisă de român. A găsit pe OLX un apartament cu un preț foarte bun. A și plătit pentru o lună de închiriere, însă ce a urmat l-a lăsat cu buza umflată.
22.01.2023 | 15:38
Un roman sia luat o teapa uriasa dupa ce a inchiriat un apartament de pe OLX Ce a patit Prostia se plateste
Țeapă uriaș luată pe OLX de un român. Ce a pățit după ce a închiriat un apartament. Sursa foto: stuff.co . capital.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În zilele noastre, internetul este cea mai simplă cale de a rezolva diferite chestiuni. Printre acestea se numără și închirierile de locuințe. În același timp, spațiul virtual nu este și cel mai sigur mediu.

Țeapă uriaș luată pe OLX de un român. Ce a pățit după ce a închiriat un apartament

De acest lucru s-a convins un bărbat din Făgăraș. Aflat în căutarea unui apartament pentru închiriere, acesta s-a oprit asupra unei oferte găsite pe OLX.

ADVERTISEMENT

Bucuros nevoie mare de locuința găsită pe internet, omul nu a stat pe gânduri și, după o singură filmare primită de la așa-zisul proprietar, s-a aruncat cu banii și a plătit deja chiria pe o lună.

Ce a urmat e lesne de înțeles: o uriașă țeapă! Se pare că apartamentul nu exista în realitate, iar cetățeanul s-a ales și cu bani pierduți.

ADVERTISEMENT

Pe grupul de Facebook Avocatul Online, cetățeanul păcălit și-a expus povestea. Tot acolo, a cerut ajutor de specialitate.

”Eu stau în Făgăraș și am găsit pe OLX un apartament pe care am vrut să îl închiriez. Am primit de la proprietar un video mai detaliat cu apartamentul. Mi-a plăcut, era la un preț bun și am zis că îl iau.

ADVERTISEMENT

Proprietarul locuia în Brașov așa că pentru a lua cheia, face contractul și plătesc pe prima lună de chirie.

Am fost în Brașov. M-am văzut cu omul, am mers într-o pizzerie pentru a sta la o poveste și un suc, am completat și semnat contractul cu datele mele, în contract erau și datele lui, i-am dat banii pe prima lună de chirie și mi-a dat cheia, totul bine și frumos”, scrie brașoveanul.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat când bărbatul a ajuns la apartamentul închiriat

Așadar, cum spunea și bietul cetățean, ”totul bine și frumos”. O uriașă surpriză a avut când s-a dus să vadă pentru ce a plătit. Apartamentul nu exista. A realizat imediat că fusese înșelat.

”Ajung înapoi în Făgăraș merg la bloc să ma duc în apartament și cheia nu merge, nicăieri, sun pe om nimic mesaj nimic sun de zeci de ori timp de 2 ore nimic, sun de pe alt număr nimic, am sunat iar azi și nimic.

Ce și cum credeți ca se poate rezolva ținând cont ca am datele lui (posibil sa fie false) contractul semnat, număr de telefon și mă gândesc că în Brașov se poate și vedea pe camere cât am stat la masa cu el?”, mai spune bărbatul din Făgăraș.

Bărbatul din Făgăraș, criticat pentru ceea ce a făcut

Și fără bani, și fără apartament, și criticat de internauți. Postarea bărbatului din Brașov i-a adus numeroase critici pe Facebook.

O femeie consideră că cetățeanul s-a lăsat mult prea ușor păcălit. ”Prostia se plătește! Bine că ai plătit doar pe o lună! Și cu agențiile imobiliare poți lua plasă!”, spune aceasta.

Un alt internaut îl întreabă dacă nu a făcut poză la buletinul impostorului și îi sugerează să facă reclamație la poliție.

N-ați făcut o copie după buletinul lui, măcar o poză, ceva? Oricum, reclamație urgentă la poliție cu toate dovezile pe care le aveți, incredibil ce minți diabolice au unii.

Trebuia să vi se pară suspect că nu v-ați văzut și ați semnat actele la apartament. Noi avem o locuință dată în chirie printr-o agenție imobiliară, știu că unii ocolesc calea asta, dar agentul fiind martor e un garant că lucrurile sunt corecte de ambele părți”.

”Ați mers la Brașov și ați dat banii într-un local fără a vedea măcar dacă respectivul are cheia de la apartamentul respectiv. Banii nu se dau asa. Acest mod de înșelătorie este vechi”, îi reproșează un alt bărbat.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română