News

Un șofer a blocat 10 tramvaie, în Capitală. Bărbatul a parcat pe șine. Poliția a intervenit

Circulația tramvaielor a fost pusă în dificultate, joi, în zona Pipera din Capitală. 10 vatmani au rămas blocați în trafic, din cauza unui șofer teribilist.
02.06.2022 | 18:11
Un sofer a blocat 10 tramvaie in Capitala Barbatul a parcat pe sine Politia a intervenit
Tramvaie blocate în București, din cauza unei parcări ilegale a unui șofer. Sursa foto: captură video Observator
ADVERTISEMENT

O mașină a blocat circulația a 10 tramvaie, joi, în zona Pipera, din Capitală. Mai exact, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu s-a format o coadă imensă, din cauza unui șofer care și-a parcat autovehiculul într-un mod contrar Codului Rutier.

10 tramvaie blocate de o mașină parcată pe șine, în Capitală

Tramvaiele nu au mai putut circula, deoarece conducătorul auto avea parcat autoturismul pe șine. Dacă își continuau deplasarea, riscau să provoace un accident, informează Observator.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, a fost alertată poliția, care s-a deplasat de îndată la fața locului. S-a dat de urma autorului și a fost chemat pentru a-și muta autovehiculul.

Șoferul riscă amendă

Pentru că a comis o faptă ilegală, șoferul s-ar putea alege acum cu o amendă. Între timp, reprezentanții Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au transmis că tramvaiele 16 şi 36 au ajuns cu greu în stații, din cauza incidentului.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe un grup de facebook ce vizează circulația din București, oamenii au început să se plângă de traficul creat. O oră ar fi stat tramvaiele la coadă.

”Liniile 16 și 36 blocate de aproape o oră pe Bld. Dimitrie Pompeiu din cauza unui autoturism parcat pe linie. L.E. Trafic reluat”, a scris un internaut pe grupul de facebook Reclamații STB București.

ADVERTISEMENT

De altfel, în Codul Rutier apare că parcarea se poate face doar în spații special amenajate, semnalizate prin indicatoare și marcaje.

”Parcarea vehiculelor este permisa numai în locurile special destinate acestui scop, semnalizate prin indicatoare sau marcaje.

ADVERTISEMENT

In aceste locuri vehiculele vor trebui asezate unul lânga altul, conducatorii lor având obligatia sa respecte si celelalte reguli stabilite pentru stationare (….)

 Se interzice oprirea sau stationarea pe trotuare. Autoritatea competenta poate permite oprirea sau stationarea, partial sau total, a unui vehicul pe trotuar, cu respectarea marcajului, iar în lipsa acestuia, numai daca ramâne liber cel putin un culoar de minimum 1,5 m latime înspre marginea opusa partii carosabile, pentru circulatia pietonilor. ”, potrivit vreaupermis.ro

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată