News

Un șofer de autobuz a fost prins băut la volan. Razie organizată de Brigada Rutieră Bucureşti

Reprezentanții Brigăzii Rutiere Bucureşti au transmis luni că în urma unei razii organizate în mai multe zone ale Capitalei, au descoperit că șoferul unui autobuz s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.
22.08.2022 | 09:40
Un sofer de autobuz a fost prins baut la volan Razie organizata de Brigada Rutiera Bucuresti
Șofer prins băut la volan. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Conform antena3.ro, controalele de amploare au fost efectuate luni dimineața și au vizat șoferii care se ocupă de transportul de persoane în București.

Șofer inconștient depistat de polițiștii rutieri

Polițiștii de Brigada Rutieră au descoperit astfel mai mulți șoferi care aveau probleme cu anumite acte. În același context a fost prins și un conducător auto care s-a urcat la volan deși a consumat băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

În cadrul raziei, oamenii legii au verificat și dacă șoferii au consumat substanţe interzise. ”În această dimineaţă, Poliţia Română, a organizat o acţiune de verificare a legalităţii activităţii de transport de persoane.  Până acum, a fost depistat un conducător auto ce desfăşura activitate de transport persoane, fără a avea documentele necesare.

De asemenea, la un alt punct, unde este organizată o acţiune similară, la intrare în Muncipiul Bucureşti, a fost depistat un conducător auto, având o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Toate aceste activităţi se vor desfăşura pe perioada întregii zile, la nivel naţional“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Amendă și permis suspendat

Șoferul prins că a urcat băut la volan a fost amendat cu 1.305 lei. În plus, el are permisul suspendat pentru 90 de zile. Mai departe puteți citi despre urmărirea cu împușcături, pentru prinderea unui șofer băut, fără permis.

ADVERTISEMENT

Scenele incredibile au fost înregistrate în Sălaj, iar unul dintre pasageri a fost rănit de gloanțele trase de oamenii legii. Urmărirea mașinii care circula având numere de înmatriculare false s-a desfășurat pe câteva zeci de kilometri.

Polițiștii rutieri au pornit pe urmele teribilistului după ce o persoană a sunat la 112 pentru semnala că pe străzile din Zalău, un șofer conduce haotic.

ADVERTISEMENT

Ulterior, un echipaj a încercat să creeze un baraj pentru a-l opri pe șoferul problematic, dar fără succes. Mai mult, un polițist a fost la un pas să fie accidentat grav în urma acelei acțiuni.

ADVERTISEMENT
Tags: