News

Un șofer din Suceava, amendat și cu permisul suspendat după ce a blocat strada și a amenințat alți șoferi. Video

Un șofer din Suceava a blocat traficul și a făcut scandal în stradă pentru că a fost claxonat. Polițiștii l-au amendat și i-au luat permisul.
08.05.2023 | 17:28
Un sofer din Suceava amendat si cu permisul suspendat dupa ce a blocat strada si a amenintat alti soferi Video
Un șofer din Suceava a fost amendat și a rămas fără permis. Foto: Captura Facebook.
ADVERTISEMENT

Un șofer din comuna Ipotești a fost sancționat de poliție și i s-a suspendat permisul de conducere, în urma unui incident care a avut loc pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava. Bărbatul, aflat la volanul unei Dacii, a oprit mașina pe o trecere de pietoni pentru a lăsa o pasageră să coboare.  Apoi, la câteva zeci de metri distanță, șoferul a blocat două benzi ale drumului și a început să amenințe alți șoferi. Incidentul a fost filmat și publicat pe rețelele sociale.

Un șofer din Suceava, amendat cu 580 de lei

Potrivit oamenilor legii, suceveanul a plătit amendă de 580 de  lei pentru “oprire neregulamentară” și “conducere agresivă” în trafic. Totodată, suceveanul  a fost sancționat și pentru faptul că s-a comportat neadecvat, provocând un scandal. În urma incidentului, permisul de conducere al bărbatului a fost suspendat pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

”S-a stabilit că un bărbat de 43 ani din comuna Ipotești a condus autoturismul pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, a oprit in zona unei treceri de pietoni pentru a facilita coborârea din autoturism a unei persoane, moment în care a stârnit indignarea unui alt șofer din cauza faptului că a îngreunat traficul auto.

Ulterior, șoferul de 43 ani a poziționat mașina obstrucționând ambele benzi ale sensului de mers şi a avut un schimb de replici cu celălalt şofer. Bărbatul de 43 de ani a fost sancționat contravențional conform legislației rutiere cu amendă de 580 lei pentru oprire neregulamentară şi conducere agresivă şi, de asemenea, a fost sancționat contravențional și conform Legii 61/1991 privind ordinea publica pentru provocare de scandal”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

ADVERTISEMENT

 

 

Imaginile publicate de Monitorul de Suceava arată cum bărbatul a blocat trecerea de pietoni pentru a lăsa pasagera să coboare, iar apoi a blocat două benzi ale drumului și a ieșit din mașină cu o rangă sau o bară în mână. Acesta a început să amenințe alți șoferi și a stârnit indignarea celorlalți participanți la trafic. Poliția a intervenit în urma reclamațiilor primite și a demarat o anchetă.

Îmbrânceli între doi șoferi din Suceava

Un incident șocant, cu consecințe potențial tragice, a fost surprins pe raza municipiului Fălticeni. Totul a pornit de la faptul că un șofer conducea foarte încet, iar ceilalți participanți la trafic îl claxonau. Șoferii neputând să-l depășească din cauza traficului intens de pe sensul opus.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit și enervat de semnalele sonore venite din spate, conducătorul auto s-a oprit în mijlocul drumului și a decis să-și descarce furia asupra celorlalți șoferi.

În scurt timp, în peisaj a apărut un alt șofer, ținând un topor. Acesta a început să se certe și să se îmbrâncească cu șoferul nervos. Participanții la trafic au fost îngroziți de ceea ce au văzut.

ADVERTISEMENT

Incidentele respective reprezintă un exemplu elocvent al consecințelor negative ale stresului în trafic și dau dovadă de o lipsă de autocontrol. Este important ca fiecare șofer să-și păstreze calmul și să încerce să evite conflictul cu ceilalți participanți la trafic. În cazul în care un șofer se simte stresat sau agitat în trafic, psihologii îi recomandă să-și facă o pauză și să se relaxeze, pentru a-și recăpăta calmul și a evita incidente neplăcute.

ADVERTISEMENT