Sport

Un star de la Chelsea, uimit că a fost nominalizat la Balonul de Aur: ”E o nebunie să-mi văd numele alături de Messi”

Chelsea are nu mai puțin de cinci fotbaliști nominalizați la Balonul de Aur, iar starului Mason Mount încă nu-i vine să creadă că se află pe listă alături de cele mai mari nume ale fotbalului actual.
27.11.2021 | 20:08
Un star de la Chelsea uimit ca a fost nominalizat la Balonul de Aur E o nebunie sami vad numele alaturi de Messi
ADVERTISEMENT

Revista France Football a anunțat la începutul lunii octombrie cei 30 de jucători incluși pe lista scurtă din care se va alege marele câștigător.

Principalii favoriți sunt Lionel Messi, Robert Lewandowski, Jorginho și Cristiano Ronaldo, iar argumentele fiecăruia sunt solide.

ADVERTISEMENT

Ce va face starul lui Chelsea dacă va câștiga Balonul de Aur

Chiar dacă este doar un outsider în marea bătălie pentru Balonul de Aur, noul star al celor de la Chelsea Londra, Mason Mount, este extrem de încântat că se află la același nivel cu cei mai buni jucători ai momentului.

”E o nebunie să-mi văd numele alături de jucătorii la care m-am uitat toată viața, Messi în special. Când eram mai mic, eram băiat cu mingi la un meci Barcelona – Chelsea pe Stamford Bridge și să-l văd de aproape a fost uimitor.

ADVERTISEMENT

”Mă întorc pe teren a doua zi dimineață pentru antrenament, așa că, chiar dacă voi ajunge cumva să câștig, nu va fi o noapte cu multă băutură, din păcate”, a declarat fotbalistul de 22 de ani pentru ediția britanică a revistei GQ.

Mason Mount, încurcat de ținuta de gală

Pentru marele eveniment care va avea loc luni, 29 noiembrie, la Paris, Mason Mount va purta un costum negru de lux creat de casa italiană de modă Versace la care va asorta un papion de aceeași culoare.

ADVERTISEMENT

”Nu prea am ocazia să port multe costume. Probabil că aș putea număra pe degetele de la o mână de câte ori am purtat un costum în viața mea. Toate aceste lucruri sunt foarte noi pentru mine.

Terenul este habitatul meu natural, iar acum trebuie să mă gândesc cum o să mă descurc cu papion. La gala de decernare a Balonului de Aur va fi prima dată când voi purta papion negru”, a mai spus Mount.

ADVERTISEMENT

Messi, favorit să câștige al 7-lea său Balon de Aur

Prezența lui Mason Mount pe lista scurtă pentru câștigarea Balonului de Aur se datorează faptului că în acest an a câștigat Champions League cu Chelsea Londra și a ajuns până în finala Euro 2020 cu echipa națională a Angliei.

În ultimele zile s-au întețit zvonurile care îl dau câștigător pe Leo Messi, cel care în acest an a câștigat primul său trofeul important cu reprezentativa Argentinei: Copa America. Starul de la PSG și-ar trece în cont pentru a șaptea oară acest trofeu.

Chiar dacă este cotat cu prima șansă, argentinianul a dezvăluit că, în opinia sa, favoriți sunt colegii săi de la PSG, Neymar și Kylian Mbappe, dar și atacanții lui Bayern Munchen și Real Madrid, Robert Lewandowski, respectiv Karim Benzema.

ADVERTISEMENT