News

Un tânăr de 20 de ani a murit înecat în mare. Tragedia, produsă în stațiunea Olimp 

09.08.2020 | 15:01
Un tanar de 20 de ani a murit inecat in mare Tragedia produsa in statiunea Olimp
Un tânăr de 20 de ani a murit înecat în mare. Tragedia, produsă în stațiunea Olimp. Sursa foto: ordinea.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de doar 20 de ani a murit înecat în apele învolburate de pe litoralul românesc, la Olimp, în cursul zilei de duminică.

Tragedia s-a produsă în stațiunea Olimp. Băiatul, de origine din Iași, a intrat în apă să se scalde, însă nu a mai reușit să iasă decât luat pe brațe de salvamari.

ADVERTISEMENT

Din păcate, odată adus la mal, tânărul nu a mai putut fi resuscitat de paramedicii și medicii ajunși pe plaja de la Olimp.

Tragedie la Olimp, acolo unde un tânăr de 20 de ani a murit înecat

În cursul zilei de duminică, 9 august, un echipaj de prim ajutor SMURD B și un echipaj cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța au acționat pentru salvarea unui bărbat de 20 de ani, scos din mare de către salvamari.

ADVERTISEMENT

Deși cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a încerca să resusciteze, tânărul nu a mai putut fi salvat. Acesta avea 20 de ani, era din Iași si venise la mare cu prietenii.

”Este vorba despre un bărbat de aproximativ 20 de ani, din Iași.”, a precizat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Constanța, conform publicației ZiaruldeConstanța.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, marea este foarte agitată, iar autoritățile fac apeluri disperate către turiști să respecte atenționările venite din partea salvamarilor prezenți pe plaje.

O altă tragedie, la un pas de a se produce la Eforie Nord

În urmă cu nici o săptămână, la Eforie Nord, mai mulți turiști au format un lanț uman pentru a ajuta trei salvamari care intraseră în marea agitată pentru a salva un turist în stare de ebrietate și care refuza să fie scos la mal.

ADVERTISEMENT

Oamenii aflați pe plaja de la Eforie Nord au văzut cum trei salvamari au intervenit pentru a salva un turist care s-a aventurat în mare, deși era arborat steagul roșu.

Cum valurile foarte puternice au îngreunat revenirea salvatorilor, mai mulți oameni de pe plajă au format un lanț uman și i-au ajutat pe cei trei. Cu ajutorul oamenilor, cele patru persoane au ajuns la mal în siguranță.

ADVERTISEMENT