News

Un tânăr din Mureș, dat dispărut de 9 ani, a fost găsit în Argeș. Povestea incredibilă a bărbatului, unde a trăit până acum

Povestea impresionantă a unui tânăr din Mureș, dat dispărut de 9 ani și găsit, marți, în județul Argeș. Familia îl aștepta acasă.
24.01.2024 | 20:44
Un tanar din Mures dat disparut de 9 ani a fost gasit in Arges Povestea incredibila a barbatului unde a trait pana acum
Un tânăr din Mureș, dat dispărut de 9 ani, a fost găsit în Argeș. colaj Fanatik/ Foto Jandarmeria Argeș
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Mureș, dat dispărut de 9 ani, a fost găsit în Argeș. Un caz incredibil a ieșit la iveală, miercuri, după ce jandarmii din municipiul Câmpulung au dat de urma unui bărbat dispărut din anul 2015.

Tânăr din Mureș, dat dispărut de 9 ani. A fost găsit în Argeș

Totul s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 ianuarie. Mădălin, tânărul, în vârstă de 25 de ani, se afla pe o stradă, iar prezența sa a atras atenția jandarmilor care treceau prin zona respectivă. Având în vedere temperaturile negative și faptul că părea o persoană fără adăpost, jandarmii l-au legitimat.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au fost surprinși să constate că bărbatul, din localitatea Târnăveni, județul Mureș, era dat dispărut de familie încă din anul 2015. El a fost dus la spitalul din Câmpulung pentru a fi supus investigațiilor medicale.

Ulterior, tânărul de 25 de ani și-a petrecut noaptea la un centru pentru persoane fără adăpost. El a povestit că a decis să plece din sânul familiei în urmă cu nouă ani și a ajuns la o stână din județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Aici a trăit și a muncit în toată această perioadă, până recent, când a hotărât să își încheie activitatea. Deși a lucrat aproape un deceniu la stâna respectivă, nu a reușit să strângă bani. Astfel, a ajuns pe stradă.

Mădălin era așteptat de mama sa, în Mureș

Povestea de viață a lui Mădălin i-a impresionat pe jandarmii argeșeni. La ieșirea din tură, aceștia au hotărât să îl ducă pe tânăr în Târnăveni, la familia sa. Mădălin era așteptat de mama sa, care l-a primit cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

„La ieșirea din tură, gândul că Mădălin este departe de casă și nu are posibilități materiale pentru a ajunge acolo nu îi lasă pe cei patru jandarmi să se odihnească…

«Merg să iau mașina de acasă, alimentez și plec la Târnăveni!», a spus Liviu. «Nu te putem lăsa singur! Suntem o echipă până la capăt!», au adăugat Marian, Ana și Robert.

ADVERTISEMENT

«De acord! Însă tu, Robert, trebuie să mergi acasă. Ai condus toată noaptea mașina de serviciu și ai nevoie de odihnă. Ne descurcăm noi trei.» Așa că au pornit, împreună cu Mădălin spre Târnăveni…”, a transmis Jandarmeria Argeș.

ADVERTISEMENT