News

Un tânăr din Sighișoara a murit pe străzile din Cluj-Napoca. Mașina pe care o conducea a lovit violent un stâlp

Un tânăr din Sighișoara a avut parte de o moarte violentă în Cluj-Napoca, după ce autoturismul său a lovit un stâlp din oraș.
17.02.2023 | 12:44
Un tanar din Sighisoara a murit pe strazile din ClujNapoca Masina pe care o conducea a lovit violent un stalp
Accident grav în Cluj-Napoca. Foto: Stiri de Cluj
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a înregistrat la ora 1:50 noaptea pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca. Potrivit IPJ Cluj tânărul de la volan avea 28 de ani și a murit pe loc.

Accident mortal în Cluj-Napoca

”La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 01.40, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sighișoara se deplasa cu un autoturism pe strada Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar ulterior autovehiculul a pătruns pe centrul sensului giratoriu, în cele din urmă răsturnându-se pe pavilion.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat. La momentul producerii evenimentului rutier, acesta se afla singur în mașină”, au transmis salvatorii. De remarcat că pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit cu celeritate.

Potrivit Monitorul de Cluj, polițiștii au explicat cum s-a produs accidentul, după ce tânărul a pătruns cu viteză într-un sens giratoriu. Acest accident aduce aminte de tragedia din Cluj-Napoca din toamna anului trecut, când un tânăr murea după ce lovea din plin un stâlp pe Calea Moților din Oraș. Polițiștii au stabilit că tânărul s-a izbit de stâlp cu 180 km/h.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de mare, încât mașina s-a despicat în două pe lungime, iar șoferul a murit pe loc. Martorii spun că șoferul era nervos pentru că pierduse la jocurile de noroc. ”Colega mi-a zis că băiatul a venit aici, a băgat ceva bani, mulți, și a plecat nervos”, transmitea atunci un angajat al unei săli de jocuri din Cluj-Napoca.

”În jurul orei 06.00, pe strada Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca s-a înregistrat un eveniment rutier soldat cu decesul conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment”, transmitea atunci IPJ.

ADVERTISEMENT

Un accident similar a avut loc în urmă cu o lună în Cluj. Atunci,  un copil de 10 ani și mama lui au fost spulberați de o șoferiță care efectua o depășire neregulamentară. ”Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Rugăşeşti.

Au fost dislocate la faţa locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ, unde au găsit o băiat, în vârstă de aproximativ 10 ani, şi o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, în stare de inconştienţă.

ADVERTISEMENT

Totodată în afara părţii carosabile era o maşină răsturnată pe pavilion, cu ocupanţii ieşiţi din aceasta”, transmiteau în acel moment reprezentanții ISU Cluj. România rămâne printre cele mai nesigure țări din UE când vine vorba de victimele accidentelor rutiere, cu 5 morți la 24 de ore pe drumurile țării noastre.

ADVERTISEMENT