Life

Un tânăr grav bolnav, show șocant la Românii au Talent: ”Dacă Dumnezeu are atâta umor să facă o ființă ca mine, pot și eu să râd de el”

Sebastian Remus Crăciun are 19 ani și o boală cumplită: tetrapareză. Dar, chiar dacă e bolnav, umorul lui a făcut furori la Românii au Talent, autoironia lui aducându-i aprecierea juraților.
01.04.2022 | 22:16
Un tanar grav bolnav show socant la Romanii au Talent Daca Dumnezeu are atata umor sa faca o fiinta ca mine pot si eu sa rad de el
Sebastian Remus Crăciun are 19 ani și o boală cumplită: tetrapareză, dar are puterea să glumească cu acest subiect / Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Sebastian Remus Crăciun a reușit să impresioneze, cu adevărat, jurații de la Românii au talent. Tânărul, folosind din plin autoironia, a reușit să transforme numărul său într-unul de excepție, glumele sale lovind, cu subtilitate, și în vedetele din România.

Grav bolnav, Sebastian Remus Crăciun a făcut show de comedie la Românii au Talent

Sebastian Remus Crăciun spune că este un antitalent total și că se ocupă cu multe, dar că vrea să fie clovnul de serviciu. ”În calitate de antitalent total am venit la Românii au Talent. Voi fi clovnul de serviciu. Până acum l-au avut (cei de la Românii au Talent, n. red.) pe Gigel Frone, acum sunt eu”, a spus, vizibil conștient că va șoca.

ADVERTISEMENT

Și deși viața l-a provocat și îl trece prin probleme serioase de sănătate, Sebastian Remus Crăciun consideră că autoironia este formă potrivită de a reacționa și de a se apăra de boala incurabilă de care suferă încă de la o vârstă fragedă.

”Autoironia e necesară. Se poate râde despre orice, dacă Dumnezeu are atâta umor să facă o ființă ca mine, pot și eu să râd de el. (…) Eu și boală suntem colegi de scenă. Povestea mea poate deschide noi perspective”, a mai spus tânărul care a urcat pe scena Românii au Talent.

ADVERTISEMENT

Iar numărul de comedie l-a pornit cu glume cât se poate de savuroase, chiar pe seama situației sale de sănătate, dovedind că a depășit problemele pe care le are. ”Sunt într-adevăr încântat să mă aflu aici. (…)

Am venit să fac un show de sit-down comedy, nu pot să fac stand up”, a spus Sebastian Remus Crăciun, stând pe scaun, dezvăluind totodată că deplasările și statul în picioare îi sunt cât se poate de dificile.

ADVERTISEMENT

 Sebastian Remus Crăciun, ironie devastatoare la adresa Loredanei Groza

În lungul șir de glume, unele chiar reușite, pe seama bolii de care suferă, Sebastian Remus Crăciun a strecurat și mici împunsături pentru vedetele de la noi. Și nu l-a cruțat nici pe Smiley, nici pe Pavel Bartoș. Dar, dacă cu cei doi prezentatori de la Românii au Talent a fost chiar amabil, Loredana Groza a fost subiectul unor ironii devastatoare ale lui Sebastian Remus Crăciun.

”Loredana Groza e singura ființă pe care, oriunde ai lovi-o, îi dai la operație”, a spus Sebastian Remus Crăciun, făcând referire la felul în care arată, acum, artista, moment care a lăsat-o, de altfel, pe Andra cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Tânărul vrea să devină poet celebru

Glumele tânărului au impresionat și, evident, a primit cei patru de ”Da” din partea juraților, Dragoș Bucur recunoscând că ceea ce face tânărul este, cu adevărat, impresionant și de dat exemplu printre cei care suferă de boala lui. Aprecieri, așa cum era și de așteptat, a primit și de la Mihai Bobonete, comediantul recunoscând că a văzut un număr senzațional.

”Vreau să arăt aici că toate un sens, chiar dacă nu par a avea”, a mai precizat Sebastian Remus Crăciun, tânărul fiind pasionat de poezie și dorindu-și să ajungă un autor cunoscut.

ADVERTISEMENT