News

Un tânăr și-a lovit vecinul cu parul în cap până l-a lăsat inconștient. Agresorul, reținut

Bărbat bătut cu parul în cap. Agresorul și-a lovit victima cu sălbăticie, până când a lăsat-o inconștientă
05.02.2024 | 18:45
Un tanar sia lovit vecinul cu parul in cap pana la lasat inconstient Agresorul retinut
Un bărbat a fost bătut grav de un tânăr. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr a fost reținut de polițiștii din Arad pentru tentativă de omor, după ce și-a bătut cu sălbăticie vecinul. Victima a fost la un pas de moarte din cauza unei neînțelegeri mai vechi cu agresorul.

Tânărul, reținut pentru tentativă de omor

Polițiștii din Arad l-au capturat imediat pe tânărul în vârstă de 23 de ani și l-au prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Tânărul este acuzat de tentativă de omor, pentru că i-a aplicat o bătaie de neimaginat vecinului său, lovindu-l cu sălbăticie în cap cu un par. Între cei doi ar fi fost o discordie mai veche.

Medicii legişti au confirmat că viaţa victimei a fost pusă grav în pericol în urma violenţei fizice. Bărbatul rănit a fost dus imediat la Spitalul Clinic de Urgență Arad pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind transportat la alt spital.

ADVERTISEMENT

„În data de 04.02.2024 pe raza localităţii Sâmbăteni, judeţul Arad, pe fondul consumului de alcool şi al unei situaţii conflictuale preexistente, a izbucnit o altercaţie între inculpatul B.P. şi persoana vătămată T.G.M..

Inculpatul, înarmat cu un par, a lovit în repetate rânduri persoana vătămată în zona capului, până când persoana vătămată a căzut pe asfalt, inconştientă, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad. În urma examinării s-a decis transferul persoanei vătămate la Spitalul Clinic de Urgenţă Timişoara”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

ADVERTISEMENT

Atacatorul, propus pentru arestare preventivă

Tânărul agresor a fost reţinut de autorităţi, iar în cursul zilei de luni, 5 februarie, prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii au confirmat că urmărirea penală în acest caz este în curs de desfăşurare, iar investigaţiile continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor faptei.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul incident de acest fel între vecini. Potrivit Alba24.ro, un bărbat din Alba a alertat poliția că vecinul său vrea să-l atace și este la poartă cu o drujbă. Tot pe fondul unui conflict mai vechi s-ar fi întâmplat acest incident, dar reclamatorul a primit o amendă de 1.000 de lei.

Polițiștii sosiți la fața locului nu au putut confirma cele reclamate, iar cel care a făcut plângerea a s-a ales și cu o amendă. Acesta a  a atacat procesul verbal în instanță, dar magistrații Judecătoriei Blaj au respins cererea.

 

ADVERTISEMENT