Life

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România și-a anunțat plecarea de la celebra televiziune. E cea mai mare surpriză

O știristă celebră de la un post românesc foarte apreciat a demisionat, după o carieră de 12 ani. Vestea este una uriașă.
07.01.2024 | 12:35
Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Romania sia anuntat plecarea de la celebra televiziune E cea mai mare surpriza
O știristă celebră de la un post românesc foarte apreciat a demisionat, după o carieră de 12 ani. Vestea este una uriașă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România și-a anunțat plecarea de la celebra televiziune. E cea mai mare surpriză. Vedeta a dezvăluit că urmează să înceapă un nou proiect, dar nu a oferit prea multe detalii.

O știristă celebră de la un post românesc foarte apreciat a demisionat, după o carieră de 12 ani. Vestea este una uriașă

O știristă celebră de la un post românesc foarte apreciat a demisionat, după o carieră de 12 ani. Vestea este una uriașă. Oana Carmen Zamfir a anunțat totul prin intermediul unui videoclip în care apar emisiunile pe care le-a moderat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Digi încheie capitolul cu televiziunea după o perioadă foarte lungă în care a apărut în fața telespectatorilor. Nu i-a fost ușor să scrie despre ultimii 12 ani în numai câteva rânduri, însă a transmis că în curând va face publice și alte informații.

„După 12 ani și exact o lună, se încheie un capitol. Nu mi-a fost deloc ușor să pun 12 ani de carieră în câteva minute de video, la fel cum nu îmi e ușor să scriu despre ultimii 12 ani în doar câteva rânduri.

ADVERTISEMENT

Au fost mii de ore de hard news, soft news, infotainment, platou, teren, direct, înregistrat, știri, news alert, breaking news, ediții speciale, interviuri cu personalități de renume internațional.

Toate variantele de lungime de păr, toate variantele de kilograme, toate culorile de ținute… Am fost eu, în toate variantele mele, în fața voastră”, a scris jurnalista de la Digi24 pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine este Oana Carmen Zamfir, prezentatoarea ce a demisionat de la Digi24

„După 12 ani și exact o lună închei cu emoție un capitol și încep cu bucurie, altul, despre care abia aștept să vă povestesc… în câteva ore”, a completat Oana Carmen Zamfir pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea care a demisionat de la Digi24 le-a mulțumit tuturor colegilor cu care a colaborat în ultima perioadă. Știrista este cunoscută pentru faptul că din 2011 până la finalul lui 2023 a trecut prin toate tronsoanele orare de știri, de la matinal, până la ultimul jurnal al zilei.

ADVERTISEMENT

A prezentat știri de luni până vineri sau numai în weekend. Jurnalista a moderat emisiuni de dezbateri și interviuri. De asemenea, Oana Carmen Zamfir a trecut printr-o serie de alegeri, dintre care 2 au fost prezidențiale.

În plus, vreme de 5 ani a fost la cârma emisiunii Ca-n Filme, care la acea vreme era singurul proiect TV de cultură cinematografică. Totodată, fosta vedetă de la Digi24 a realizat ediții speciale de Oscar în România sau ediții speciale de la Festivalul de Teatru de la Sibiu.

„A urmat proiectul Scenă Deschisă, un podcast pe care l-am împărțit cu alți prezentatori Digi24 și unde am avut onoarea să-i am invitați pe unii dintre marii artiști ai României, oameni de valoare, talentați, autentici.

A fost și Breaking Show, un proiect special de Revelion și de aniversare a 10 ani de existență Digi24, o provocare pe care am dus-o la capăt cu multă muncă și căreia i-aș spune Da din nou, oricând.

Apoi Untold, 4 zile de maraton live la cel mai mare festival de muzică din România”, a mai spus Oana Carmen Zamfir despre cariera pe care și-a construit-o în ultimii ani. Vedeta s-a bucurat că a păstrat în arhiva personală prima imagine de când a apărut pe sticlă.

ADVERTISEMENT