Life

Unde a dispărut Kate Middleton? Regele Charles, fără noră și fiu în apariția din Duminica Învierii, de Paștele catolic

Unde a dispărut Kate Middleton de Paște, după ce Prințesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer? Au apărut informații noi.
01.04.2024 | 13:30
Unde a disparut Kate Middleton Regele Charles fara nora si fiu in aparitia din Duminica Invierii de Pastele catolic
Unde a dispărut Kate Middleton de Paște. Foto: Hepta.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Unde a dispărut Kate Middleton la doar câteva zile după ce a anunțat că a fost depistată cu cancer? Soția Prințului William urmează tratamentul împotriva bolii de care suferă departe de camerele de luat vederi.

Unde a dispărut Kate Middleton. Paștele, separat de Regele Charles

Tocmai de aceea, anul ăsta, de Paște (n. red.: în țările creștine non-ortodoxe astăzi, 1 aprilie 2024, este a doua zi de Paște), Prințesa de Wales nu și-a făcut apariția publică alături de Regele Charles și soția lui, Camilla, în Duminica Învierii, așa cum prevede cutuma. Presa internațională notează unde se reface soția lui William, alături de familie.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Kate și William au lipsit de la slujba de Înviere de duminică, 31 martie 2024, unde ar fi trebuit să fie prezenți alături de regi, la Capela St. George. Sărbătorile oferă prilejul de a reuni membrii familiei regale. Doar că, în urma ultimelor evenimente nefericite din ultimele luni, Kate Middleton și soțul ei au dat skip afișării în spațiul public. Cei doi au ales să petreacă în tihnă, departe de băile de mulțime.

Alături de Kate Middleton și William sunt, de Paște, cei trei copii pe care îi au împreună: George, Charlotte și Louis. Este vorba despre refugiul din Anmer Hall. Este un conac georgian care a servic ca și casă de vacanță pentru regretata Regina Elisabeta a II-a, scrie revista Lecturas, citând presa britanică.

ADVERTISEMENT

William, care face acum o pauză de la prerogativele sale, își va reactiva programul încărcat undeva la jumătatea lunii aprilie. Își dorește ca măcar preț de două săptămâni să fie aproape de copii. Vrea să stea ceva mai mult mai ales cu soția greu încercată de cancer.

Conacul georgian în care locuiesc Prinții de Wales

Conacul unde a dispărut Kate Middleton este unul construit în stil arhitectural georgian, în anul 1802. Imensa casă are 10 dormitoare, o piscină și un teren de tenis pe proprietate. Prinții au fost dintotdeauna fascinați de locuința din Anmer Hall (Norfolk). Băieții Regelui Charles o vizitau des în copilărie.

ADVERTISEMENT

În conacul respectiv a locuit unul din cei mai buni prieteni ai lui Charles, Hugh Van Custem Sr., timp de 10 ani. William a păstrat legătura de amiciție cu fiii lui Van Custem Sr. Fiul lui Hugh, tot William, este nașul de botez al micuțului George. Celălalt băiat, Nicholas Van Custem Sr., l-a nășit pe Prințul Louis.

Înaintea familiei Van Custem, Anmer Hall a fost locuința unor alți rezidenți de renume. În vilă au locuit Ducele și Ducesa de Kent. Au trăit acolo din 1972 până în 1990.

ADVERTISEMENT

Mesajul Regelui Charles de Paște

Anmer Hall a intrat apoi în posesia soților William și Kate Middleton. Conacul georgian a fost renovat pentru a fi pe gustul cuplului. Pentru lucrări s-au cheltuit în jur de două milioane de dolari. Designul interior a fost opera lui Ben Pentreath. Specialistul în decorarea caselor a mai lucrat în trecut cu Kate Middleton pentru remodelarea apartamentului din Palatul Kensington pe care îl are cu William.

Regele Charles, diagnosticat și el cu cancer, la prostată, a adresat un mesaj în Duminica Învierii, așa cum făcea an de an la cele mai importante sărbători mama lui, Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

„În această țară, suntem binecuvântați de toate serviciile care există pentru bunăstarea noastră. Dar, dincolo de aceste organizații și de personalul dedicat, avem nevoie de oamenii care întind o mână de ajutor, mai ales în vremurile grele pe care le trăim”, este mesajul lui Charles de Paște.

Cu alte cuvinte, Regele a ținut neapărat să puncteze nevoia spiritului solidarității într-o lume tot mai tulbure, afectată de războaie și o serie de alte crize, cum ar fi cea a imigranților.

 

 

ADVERTISEMENT