News

Unde a fost găsit un bărbat din Iași care a sunat la 112 să spună că se află într-o pădure lovit la cap. Descoperire șocantă a polițiștilor

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că s-a accidentat. A fost căutat ore întregi de polițiști și jandarmi. Ce au descoperit autoritățile
12.04.2024 | 09:31
Unde a fost gasit un barbat din Iasi care a sunat la 112 sa spuna ca se afla intro padure lovit la cap Descoperire socanta a politistilor
Un bărbat a sunat la 112 și a spus că s-a lovit la cap. colaj Fanatik/ Foto pixabay/Facebook Poliția Română
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Iași a sunat la 112 și a spus că s-a lovit la cap, în timp ce se afla într-o pădure din județul Arad, solicitând ajutorul autorităților. A fost căutat, timp de trei ore, de zeci de polițiști și jandarmi.

Ce a pățit un bărbat care a sunat la 112 să spună că s-a accidentat

Omul a spus că a căzut, în timp ce se afla pe bicicletă, într-o pădure de lângă localitatea Păuliș. A susținut că s-a accidentat și are nevoie urgent de ajutor medical. Însă, nu a oferit datele personale.

ADVERTISEMENT

O ambulanță a ajuns la fața locului. Însă, bărbatul nu a fost găsit. Prin urmare, polițiștii au fost anunțați. În căutarea lui au pornit agenți ai secțiilor rurale 7 Lipova și 8 Săvârșin, dar și din cadrul Poliției Municipiului Arad și Serviciului de Investigații Criminale, precum și jandarmi.

Autoritățile aveau să descopere că mobilizarea de forțe nu a fost necesară. De fapt, omul se afla într-o cabană, în siguranță. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a pus pe jar oamenii legii, care l-au căutat ore întregi, după un apel fals la 112.

ADVERTISEMENT

Conform polițiștilor, ieșeanul se afla în vizorul autoritățilo. El era căutat pentru proceduri judiciare. „În urma căutărilor, nu a fost găsită nicio persoană care să se fi aflat în situaţia prezentată dispecerului 112.

A fost constituită echipa operativă la nivelul Poliţiei oraşului Lipova. Formată din poliţiştii oraşului, ai secţiilor rurale 7 Lipova şi 8 Săvârşin, Poliţia Municipiul Arad. Serviciul de Investigaţii Criminale, precum şi jandarmi arădeni. După aproximativ trei ore de căutări prin pădure, într-o cabană a fost găsit un bărbat de 52 de ani, din judeţul Iaşi, care lucrează la o societate comercială din zonă”, a transmis IPJ Arad.

ADVERTISEMENT

Ieșeanul a fost amendat cu 4.000 de lei

Bărbatul a fost amendat cu 4.000 de lei. Totodată, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au fost informați cu privire găsirea ieșeanului și la situația în care a fost implicat acesta.

Un incident similar a avut loc în noaptea de Revelion, când un bărbat din Ilfov a vrut să facă o glumă proastă. Astfel, el a sunat la 112 și a anunțat că la rafinăria Petrotel Lukoil din Ploiești se află o bombă.

ADVERTISEMENT

Echipajele de intervenție au constatat că cele sesizate nu se confirmă. În cele din urmă, bărbatul care a apelat numărul unic pentru situații de urgență, fără motiv, a fost identificat și amendat cu 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: