News

Unde a fost găsită Denisa, fata dispărută de 5 zile din Tulcea. Descoperire șocantă a polițiștilor

Denisa, o fetiță de 14 ani din Tulcea, a dispărut de acasă pe 28 februarie. Unde a fost găsită după 5 zile de căutări disperate ale polițiștilor și apropiaților.
05.03.2023 | 12:30
Unde a fost gasita Denisa fata disparuta de 5 zile din Tulcea Descoperire socanta a politistilor
Denisa, fata de 14 ani dispărută pe 28 februarie, găsită la Timișoara. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Încă din ultima zi a lunii februarie, Denisa-Gabriela Coadă, o fată de 14 ani din localitatea Mahmudia, județul Tulcea, a fost căutată non-stop de polițiști. Minora a plecat de la domiciliul său şi nu a mai revenit.

Denisa, fata de 14 ani dispărută pe 28 februarie, găsită la Timișoara

Din fericire, după 5 zile, copila a fost găsită. Ea se afla la sute de kilometri depărtare, într-o gară din Timişoara. Fetița fost preluată de Protecţia Copilului. Familia ei a fost anunţată că poate veni după ea.

ADVERTISEMENT

În momentul plecării de acasă, ea și-a luat puşculiţa cu bani şi a lăsat familiei un bilet în care spune că urmează destinul unui personaj dintr-o carte extrem de populară printre copii, ”Pisicile războinice”. Sute de oameni şi poliţişti au căutat-o prin pădurea din apropierea casei din Tulcea. De notat că la aceste acţiuni au fost folosite echipamente speciale, câini de urmă şi o dronă.

În localităţile din apropiere în care au căutat-o pe fată, polițiștii au găsit lemne arse şi mai multe bileţele, dar nu și pe fată. Părinții Denisei cred că aceasta s-ar fi pierdut în lumea poveștilor şi ar fi confundat realitatea cu ficțiunea.

ADVERTISEMENT

Minora ar fi fost fascinată de destinul acestor pisici războinice, care conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Denisa a plecat în aventură pe urmele personajului principal, o felină roşcată, botezată Stea de Foc, notează ObservatorNews.

În ultimii ani ”Pisicile Războinice” au devenit extrem de populare în rândul adolescenţilor din toată lumea. S-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări.

ADVERTISEMENT

Potrivit Wikipedia, cărțile surprind povestea pisoiului de casă numit Roșcovanul care se aventurează în pădure și este găsit de Dungă Cenușie, prietenul lui cel mai bun (în viitor). Se alătură Clanului Tunetului și află poveștile și tradițiile tuturor clanurilor, cum ar fi Clanul Râului, Clanul Umbrelor și Clanul Vântului.

Indiciul lăsat de fată într-o scrisoare

În bilețelul lăsat familiei sale, polițiștii au sesizat un indiciu extrem de important. Denisa recunoștea că toată această aventură a fost planificată de cel puţin 4 luni. Ea nu şi-a luat cărţile, ci doar economiile financiare: 200 de lei.

ADVERTISEMENT

Odată pus la punct acest plan, fata ar fi ieşit pe geam şi s-a făcut nevăzută în pădure. De marți, 28 februarie, peste 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari au căutat-o pe fata de 14 ani prin pădure.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!