Life

Unde a fost înmormântată Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Copiii i-au respectat ultima dorință

Noii detalii despre decesul Marilenei Arșinel. Unde a fost înmormântată soția regretatului mare actor, Alexandru Arșinel. Dorința respectată de copiii săi.
12.06.2023 | 16:09
Unde a fost inmormantata Marilena sotia lui Alexandru Arsinel Copiii iau respectat ultima dorinta
Marilena Arsinel a murit la doar 9 luni de când a decedat Alexandru Arșinel. Sursa foto: Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Marilena Arșinel, soția lui Alexandru Arșinel, a fost condusă pe ultimul drum la finalul acestei săptămâni. Duminică, 11 iunie, cei doi fii ai săi, Bogdan și Cristian, și-au luat rămas bun de la ea și i-au respectat ultima dorință dinainte de moarte.

Marilena Arșinel, condusă pe ultimul drum. Unde a fost înmormântată soția lui Alexandru Arșinel

Marilena Arșinel și-a dorit să fie înmormântată lângă regretatul mare actor, Alexandru Arșinel, cel care i-a fost soț vreme de 54 de ani și care s-a stins în urmă cu 9 luni. Trupul neînsuflețit al fostei asistente medicale a fost depus în Cimitirul Bellu din Capitală.

ADVERTISEMENT

”Soția o să fie înmormântată unde este îngropat și domnul Arșinel, exact în același loc. Este făcut un loc de veci pentru toată familia. În același loc sunt făcute 2/3 cripte, iar doamna, din câte știu, o să fie pusă la mijloc și domnul Arșinel parcă era pus jos”, a spus o sursă pentru Click.

Bogdan și Cristian Arșinel sunt devastați de durere, dar se bucură în același timp de faptul că mama lor se va revedea cu bunul lor tată. ”Astăzi (duminică, 11 iunie, n.r) o să fie înmormântată mama. Este un moment greu”, a declarat Cristian Arșinel pentru publicația menționată.

ADVERTISEMENT

Tot Cristian Arșinel a fost și cel care a dat vestea pierderii celei care i-a dat naștere. Într-o postare pe rețelele de socializare, bărbatul și-a exprimat regretul, dar și iubirea față de mama lui. Totodată, o va menține mereu vie în inima sa.

”Scumpa mea mamă, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un înger și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo sus te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară.

ADVERTISEMENT

Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. Te iubesc mama!”, a scris Cristian Arșinel pe facebook.

Cu ce afecțiune se confrunta Marilena Arșinel

Coincidență sau nu, Marilena Arșinel a fost înmormântată tot într-o zi de duminică, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Alexandru Arșinel. Ea a decedat după o luptă grea cu paralizia. În 2016, după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap, a rămas complet imobilizată, deplasându-se doar cu ajutorul unui scaun cu rotile.

ADVERTISEMENT

Marilena Arșinel și Alexandru Arșinel s-au cunoscut în anii ’60, în timp ce se aflau la ștrand. Și-au purtat o iubire profundă, iar ca drept dovadă sunt faptul că au stat o viață împreună și cei doi copii ai lor, Bogdan și Cristian. Alexandru Arșinel a murit anul trecut, pe data de 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, după mai multe probleme de sănătate. În repetate rânduri și-a exprimat dorința ca soția lui să se facă bine.

ADVERTISEMENT