Life

Unde a întâlnit-o prima dată Andi Moisescu pe Olivia Steer. “Orădeanca, ardeleanca s-a lăsat greu”

Andi Moisescu a povestit cum și-a cunoscut soția, dar și ce a făcut pentru a reuși să o cucerească.
11.10.2021 | 12:21
Unde a intalnito prima data Andi Moisescu pe Olivia Steer Oradeanca ardeleanca sa lasat greu
Unde a întâlnit-o prima dată Andi Moisescu pe Olivia Steer. "Orădeanca, ardeleanca s-a lăsat greu". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 17 ani.

Pentru vedeta ProTv lucrurile nu au fost tocmai ușoare la început, și asta pentru că bruneta a fost greu de cucerit.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu i-a povestit lui Mihai Bobonete, în podcast-ul realizat de acesta, cum a cunoscut-o pe Olivia Steer.

Unde a întâlnit-o prima dată Andi Moisescu pe Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut în urmă cu 19 ani, iar de 17 ani sunt căsătoriți. Prezentatorul i-a povestit lui Mihai Bobonete, în podcast-ul realizat de acesta cum s-a îndrăgostit de cea care avea să-i fie soție.

ADVERTISEMENT

După o discuție cu un prieten, Andi Moisescu a remarcat-o pe Olivia Steer la televizor. Chiar dacă amândoi lucrau pentru același post Tv, prezentatorul nu o văzuse niciodată până la momentul în care amicul său i-a atras atenția.

“Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.

ADVERTISEMENT

“Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta”, “Cu cine?”, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. “Păi, ia să te uiți s-o vezi!’.

Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. “Ia uite, mă, cum de nu o știam…”. Atunci am văzut-o cu adevărat”, a declarat Andi Moisescu în podcast-ul realizat de Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

“Orădeanca, ardeleanca s-a lăsat greu”

Andi Moisescu a povestit amuzat că la început lucrurile nu au fost tocmai ușoare. A fost destul de greu să o convingă pe Olivia Steer să accepte să iasă cu el.

“Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a mai spus Andi Moisescu.

În anul 2004 cei doi s-au căsătorit, iar prezentatorul a spus în repetate rânduri că au o căsnicie fericită bazată pe respect și înțelegere.

ADVERTISEMENT