Life

Unde locuiește, în prezent, soția lui Alexandru Ion Țiriac. Ileana Lazariuc a plecat demult din România

Unde s-a mutat Ileana Lazariuc de când a plecat din România. Una dintre cele mai bune prietene a dat-o de gol pe fosta parteneră a lui Alexandru Ion Țiriac
18.01.2024 | 12:14
Unde locuieste in prezent sotia lui Alexandru Ion Tiriac Ileana Lazariuc a plecat demult din Romania
Unde s-a mutat Ileana Lazariuc după ce a plecat din România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Multă vreme, Ileana Lazariuc a fost o prezență cunoscută în lumina reflectoarelor. Însă, de ceva timp, fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac a devenit din ce în ce mai discretă. Ba mai mult, aceasta nici nu mai locuiește în România, ci a ales să înceapă o viață nouă peste hotare.

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac s-au iubit aproape două decenii

Ileana Lazariuc este una dintre cele mai frumoase femei din România. Publicul o știe de pe vremea în care activa ca model și defila pe unele dintre cele mai importante podiumuri din țară și nu numai.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, vedeta a cochetat și cu muzica. Împreună cu Andreea Crișan și Lili Sandu a făcut parte din trupa Triniti. La începutul anilor 2000, Triniti era una dintre cele mai cunoscute trupe de fete, iar frumusețea vedetelor fura toate privirile.

Ilenei Lazariuc nu i-a mers bine doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. În viața ei a apărut Alexandru Ion Țiriac, fiul celebrul afacerist Ion Țiriac. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar sentimentele au fost intense.

ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac nu au pierdut deloc timpul și au ales să se căsătorească. Relația celor doi a durat 17 ani și, deși nimeni nu credea că vor divorța, cuplul a luat această decizie.

Fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac s-a mutat în Dubai

Divorțul a avut loc în mare secret, în 2017. Împreună, Ileana și Alexandru Ion Țiriac au doi copii care, după despărțire, au rămas alături de mama lor. Ileana se ocupă exemplar de cei doi băieți, doar că, de data asta, departe de România.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește viața ei privată, vedeta a fost mereu discretă. Nu a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut și nici despre deciziile pe care le-a luat. Însă, altcineva a dat-o de gol.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Lili Sandu a vorbit despre relația pe care o are cu fostele ei colege de trupă. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea continuă să aibă o relație bună cu Andreea și Ileana și, drept dovadă, știe în ce colț al lumii se află fiecare.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu nu a intrat în detalii, ci doar a precizat că fostele ei colege nu mai sunt în România. În timp ce Andreea locuiește în San Francisco, se pare că Ileana Lazariuc este în Dubai cu cei doi copii ai săi.

„Andreea Crișan e prin San Francisco, lucrează în Sillicon Valley. Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii”, a spus Lili Sandu, în podcastul menționat.

ADVERTISEMENT
Tags: