Fotbal intern

Unde petrec Revelionul fotbaliștii din Liga 1 Betano! Imagini inedite cu Ovidiu Popescu și Nea Mărin

31.12.2018 | 18:58
Unde petrec Revelionul fotbalistii din Liga 1 Betano Imagini inedite cu Ovidiu Popescu si Nea Marin

Mai mulți fotbaliști din Liga 1 Betano au ales să petreacă Revelionul la munte și au postat fotografii cu peisaje excepționale. Doi dintre jucătorii de la FCSB, Ovidiu Popescu și Mihai Bălașa, s-au pozat alături de partenere, în timp ce câțiva foști jucători ai formației Dinbamo București petrec Anul Nou împreună.

Ovidiu Popescu și soția sa Alina, care este însărcinată, petrec Revelionul la munte și s-au fotografiat alături de vedeta de televiziune Nea Mărin. În schimb, colegul său Mihai Bălașa se află alături iubita la italiancă Giusi Tesoriere. Alături de ei se află și alți prieteni, printre care și fostul jucător de la FC Viitorul, macedoneanul Boban Nikolov.

Unde petrec Revelionul fotbaliștii din Liga 1 Betano

Mai mulți fotbaliști care au jucat în Liga 1 Betano pentru Dinamo București își petrec Revelionul împreună la munte. Printre participanți îi găsim pe foștii dinamoviști Steliano Filip, Andrei Marc, Bogdan Gavrilă și Cosmin Matei, pe fostul atacant de la Astra Giurgiu, Bogdan Chipirliu, și fostul internațional român Bogdan Stancu, jucător dorit de mai multe formația din prima ligă după ce și-a reziliat contractul cu Bursaspor.

Bogdan Chipirliu, Andrei Marc, Bogdan Stancu, Steliano Filip, Bogdan Gavrilă și Cosmin Matei petrec Revelionul împreună
Bogdan Chipirliu, Andrei Marc, Bogdan Stancu, Steliano Filip, Bogdan Gavrilă și Cosmin Matei petrec Revelionul împreună

Bogdan Stancu, în vârstă de 31 de ani, este dorit cu insistență de Mircea Rednic la Dinamo București, în speranța ca va reuși să-i ducă pe ”câini” în play-off-ul Ligii 1 Betano. Fostul atacant din naționala României mai este curtat de FCSB, echipă la care a mai jucat în perioada 2008 – 2011, și de U Craiova.

Bogdan Chipirliu, fost golgheter în Liga 2 pe vremea când juca la Juventus București, nu a putut să se impună la Astra Giurgiu și a fost cedat la formația SCM Gloria Buzău. Surprinzător este faptul că atacantul are un salariu ce i-ar face invidioși pe mulți fotbaliști chiar și din Liga 1 Betano. Astfel, Chipirliu încasează la Buzău un salariu lunar de 5.000 de euro.