Fotbal international

Unde poate ajunge Sergio Ramos și ce variante a identificat Real Madrid pentru a-l înlocui

13.11.2020 | 18:36
Unde poate ajunge Sergio Ramos si ce variante a identificat Real Madrid pentru al inlocui
ADVERTISEMENT

Real Madrid ar putea să își piardă căpitanul fără să primească niciun cent la schimb, iar PSG și Inter Miami sunt cluburile unde poate ajunge Sergio Ramos. „Galacticii” i-ar vrea pe David Alaba, Eric Garcia sau Pau Torres. 

Ajuns la 34 de ani, căpitanul Realului și al naționalei Spaniei nu a reușit deocamdată să ajungă la o înțelegere cu oficialii de pe Santiago Bernabeu pentru a-și prelungi contractul.

ADVERTISEMENT

„Galacticii” caută și ei să se replieze și au identificat câteva fundași care l-ar putea înlocui pe succes pe cel care a contribuit la cucerirea a nu mai puțin de patru trofee UEFA Champions League.

Unde poate ajunge Sergio Ramos. PSG și David Beckham îl doresc

Chiar dacă vârsta sa nu mai este una de invidiat, valoarea lui Sergio Ramos rămâne de necontestat, iar francezii de la PSG ar vrea să îl transfere pentru a-și betona apărarea. Se pare că francezii sunt de-a dreptul disperați să îl convingă pe liderul Los Blancos să se mute pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Ramos va rămâne liber de contract din vară, iar peste doar o lună și jumătate va avea dreptul de a semna cu orice formație din lume, fără ca noua sa echipă să trebuiască să achite vreo sumă de transfer. În aceste condiții, căpitanul Spaniei ar putea cere un salariu uriaș.

Spaniolii de la Sport.es susțin că PSG ar fi dispusă să îi ofere lui Ramos un contract în alb, după ce francezii l-au pierdut în vara trecută pe veteranul brazilian Thiago Silva, ajuns la Chelsea. Thomas Tuchel nu a reușit, deocamdată, să identifice un lider al apărării la fel de bun ca Silva și l-ar dori cu ardoare pe Ramos.

ADVERTISEMENT

Nu doar PSG este un club interesat de cel mai bun fundaș central din istoria recentă a lui Real Madrid, ci și Inter Miami. Fost coleg cu Sergio Ramos la Real Madrid în perioada 2005-2007, David Beckham este acum patronul formației din Miami și vrea să aducă încă o vedetă în Statele Unite ale Americii, după ce i-a adus și pe Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi.

Cum se repliază Real Madrid. Vrea să-l ia de la Bayern pe David Alaba!

Dacă Sergio Ramos pleacă liber de contract, Real ar vrea să îl înlocuiască prin intermediul unui fotbalist aflat în aceeași situație. Înțelegerea lui David Alaba, austriacul lui Bayern Munchen, va intra în ianuarie în ultimele șase luni, iar „galacticii” vor să profite și să îl ademenească pe câștigătorul ediției precedente a UEFA Champions League cu un salariu generos, având în vedere că bugetul va fi ușurat după plecarea lui Ramos.

ADVERTISEMENT

De asmenea, pe lista Los Blancos se mai află și Eric Garcia, fundașul lui Manchester City care ar putea veni tot liber, din vară. Numai că de Garcia se interesează și FC Barcelona, formația care l-a crescut și care a dorit să îl aducă și în perioada precedentă de transferuri. Este foarte probabil ca echipa de pe Camp Nou să încerce din nou aducerea lui Garcia, în iarnă.

În fine, cea mai ușor de pus în practică variantă ar fi transferul lui Pau Torres, fundașul de la Villareal. Acesta ar costa nu mai puțin de 50 de milioane de euro, raportat la clauza de reziliere pe care o are trecută în contract, însă Los Blancos ar vrea să profite de situația economică dificiliă a tuturor cluburilor pentru a-l aduce în schimbul unei sume mai mici.

ADVERTISEMENT
Tags: