Life

Unde s-a dus Florin Pastramă după ce s-a certat cu Brigitte. Cei doi nu mai locuiesc împreună

05.05.2021 | 18:30
Unde sa dus Florin Pastrama dupa ce sa certat cu Brigitte Cei doi nu mai locuiesc impreuna
Florin Pastramă a plecat de acasă după o ceartă cu Brigitte. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Florin Pastramă a dat bir cu fugiții după ce s-a certat cu soția lui, Brigitte. Acesta a plecat de acasă, de data asta cu bagaje cu tot, lucru care a îngrijirat-o pe fosta nevastă a lui Ilie Năstase.

Nu este prima oară când Florin pleacă de acasă după o ceartă cu Brigitte, însă până acum bărbatul a mers fără bagaje și a revenit după câteva ore sau două-trei zile. De data aceasta, se pare că relația dintre cei doi trece prin cea mai mare criză de până acum.

ADVERTISEMENT

Florin a ajuns acasă la mama lui și, nici nu bine a intrat în casă că a inspectat totul. Acesta a fost bine primit de cea care i-a dat viață, dar a existat un lucru care l-a deranjat în mod special: absența tabloului tatălui său.

Florin Pastramă a fugit la mama lui după cearta cu Brigitte

„Am fost surprins plăcut pentru că era foarte curată. Mama n-avea voie să facă nimica, avea mâna umflată. Nu mă așteptam. Sincer să fiu,  am fost foarte supărat: nu vreau să lipsească tabloul lui taică-miu. Mereu îl aveam la cap”, au fost primele cuvinte ale lui Florin Pastramă după ce a ajuns la mama lui.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mărturisit în cel mai nou episod al reality-show-ului pe care el și soția lui îl au la Antena Stars că faptul că a plecat de acasă taman în Săptămâna Patimilor ar putea fi un semn de la Dumnezeu că trebuie să facă o schimbare în relația lui cu Brigitte.

„Ăsta e un semn de la Dumnezeu”

Acesta nu exclude ca mariajul lor să se întărească după ultima ceartă pe care au avut-o, căci acum fiecare va trece totul prin alt filtru.

ADVERTISEMENT

„Ăsta e un semn de la Dumnezeu. Poate relația mea cu Brigitte se întărește și mai mult. Să vadă cât de important sunt eu. Dumnezeu nu a îngăduit. Lasă că vezi tu acuma. Stai tu cu Sara și descurcați-vă. Tu roagă-te la Dumnezeu. Atunci ai să vezi cât de important sunt în casa aia”, a spus Florin Pastramă în fața camerelor.