News

Unde se află Mădălina Cojocari, fata de 11 ani care a dispărut în SUA? Mama sa ar avea legături cu traficanții de droguri

Cazul Mădălinei Cojocari, fata de 11 ani din Republica Moldova, dispărută în SUA, devine tot mai complicat pe zi ce trece.
09.03.2023 | 23:01
Unde se afla Madalina Cojocari fata de 11 ani care a disparut in SUA Mama sa ar avea legaturi cu traficantii de droguri
Fată dispărută SUA. Foto: FBI
ADVERTISEMENT

Anchetatorii au ajuns să analizeze convorbiri telefonice de acum 4 luni pentru a vedea ce s-a întâmplat cu fata, iar cazul duce spre traficanți de droguri care aveau legătură cu mama fetei. În scenă intră și iubitul femeii, care o agresa constant.

Unde a dispărut Mădălina, fata de 11 ani din SUA

Polițiștii cred că femeia, mama Mădălinei, disperată că era terorizată de un cetățean american, iubitul său, și-a rugat o rudă să însceneze răpirea sa și a fetei pentru a scăpa de această relație toxică.

ADVERTISEMENT

Polițiștii urmează această pistă, însă au aflat că femeia are diverse legături cu traficanții de droguri, astfel că nu se știe dacă răpirea a fost o simplă înscenare sau nu. În convorbirile telefonice interceptate de oamenii legii se aude cum femeia cere ajutor disperat pentru a fi răpită doar de formă.

Potrivit Observatornews.ro, bunicul fetei, susține această teorie și crede că femeia a vrut să fugă cu orice preț de iubitul agresiv. ”Acolo a fost ceva la mijloc între ambii soţi, fiindcă, aşa am înţeles: el nu i-a dat voie să comunice, să se ducă nicăieri şi ea, până la urmă, a reuşit să anunţe la şcoală”, a explicat Victor Cojocari, bunicul fetei.

ADVERTISEMENT

Fata născută în Republica Moldova a fost văzută ultima dată pe 23 noiembrie 2022, în timp ce se întorcea de la școală în autobuz. Mama sa a fost principalul suspect pentru că nu i-a anunțat dispariție la Poliție. Deși au demolat casa și au căutat peste tot, după ce au interogat cu zeci de persoane, polițiștii nu au găsit nimic.

Au intrat la bănuieli în momentul în care au studiat atent telefonul mamei și au găsit apeluri repetate către traficanți de droguri, astfel că există și posibilitatea ca fata să fi fost răpită sau ucisă de astfel de traficanți, care aveau motive să se răzbune pe mama fetei.

ADVERTISEMENT

”Când ai de-a face cu traficul, contrabanda, înseamnă că ar putea fi vorba şi de altceva”, a explicat avocatul Mark Jetton. Mama fetei a ajuns acum în arest, acolo unde se află și iubitul său agresiv. Deși stau de 4 luni după gratii, cei doi nu au fost puși momentan sub acuzare pentru dispariția Mădălinei, pentru că dovezile sunt aproape inexistente.

FBI a intrat pe fir și a publicat ultima înregistrare video cu Mădălina, surprinsă când se întorcea de la școală. ”Este cea mai recentă confirmare independentă pe care o au anchetatorii cu momentului în care Mădălina ar fi fost văzută ultima dată. Ea a coborât din autobuz pe 21.11.22, la ora 16:59.

ADVERTISEMENT

Căutăm martori suplimentari din afara familiei pentru a restrânge cronologia exactă a momentului în care a dispărut”, a transmis FBI Charlotte. Mama fetei susține că fiica sa a ajuns acasă și s-a dus în dormit pentru a dormi, însă de atunci nu a mai văzut-o.

ADVERTISEMENT
Tags: