News

Unde se ascunde Gregorian Bivolaru? Autorităţile îl caută de zor, în timp ce el apare la TV şi postează liniştit pe Facebook

08.07.2020 | 14:41
FANATIK îți spune unde se află Gregorian Bivolaru. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Unde se ascunde Gregorian Bivolaru? Aceasta este întrebarea pentru care autoritățile din Finlanda, dar și cele din România caută de zor un răspuns. Vă readucem aminte că liderul MISA se află în continuare pe lista “red notice” a Interpolului, dar și pe cea a urmăriților Poliției.

Mai exact, nordicii îl caută pe yoghin pentru a răspunde într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane în formă agravată, dar și abuzuri sexuale. Sunt fapte grave în Finlanda, fapte care l-ar putea trimite ani grei în spatele gratiilor pe Bivolaru.

ADVERTISEMENT

Acesta a respins categoric acuzațiile de-a lungul timpului și a precizat de fiecare dată când a avut posibilitatea că este victima unor interese politice.

Unde a dispărut Gregorian Bivolaru?

Cu toate acestea, Gregorian Bivolaru nu a ezitat în ultima perioadă și a postat destul de des pe contul de Facebook. Astfel, mai multe invitații, clipuri și citate motivaționale au apărut pe pagina acestuia de socializare.

ADVERTISEMENT

Culmea, yoghinul a preferat să trăiască tot în țările nordice, dar a ales Suedia. A părăsit România la doar câteva zile după ce a fost eliberat condiționat din închisoare, acolo unde a stat 4 ani de zile. Guru a fost condamnat pentru acte sexuale repetate cu o minoră.

Bivolaru a optat pentru varianta Suedia, beneficiind acolo și de o mai mare libertate a drepturilor. Acesta și-a continuat ideile și a pus bazele unei școli de yoga. De asemenea, Bivolaru apare mai mereu la propria televiziune online, televiziune care are câteva mii de abonați.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Bivolaru a fost condamnat în absență la 6 ani de închisoare cu executare. Totul se întâmpla în 2004. La 9 ani distanță, acesta a fost prins la Paris și extrădat autorităților de la București, autorități care l-au trimis imediat în penitenciar.

Gregorian Bivolaru se bucură în continuare de succes

În ciuda acestor fapte, Gregorian Bivolaru se bucură în continuare de succes. Școala pe care a inițiat-o în Suedia merge de minune, mai ales că yoga poate fi practicată și de la distanță, drept pentru care încasările n-au scăzut o clipă pe timp de pandemie.

ADVERTISEMENT

Mai mulți urmăritori îi trimit mesaje pe rețelele de socializare și îl încurajează în „lupta” pe care acesta o poartă contra sistemului. „Dacă s-a băgat peste treaba politicului și-a luat-o. Încă mai are putere să mai fie ca la început. Forțele oculte retrograde muncesc din greu pentru a îl ține în întuneric, energetic mă refer. El știe asta”, a scris Alexandru Botusan.

„Grig rezista stie prea mult ca sa se apere si el este Dumnezeu în carne si oase. Nu a facut la nimeni rau doar ajuta se ne trezim spiritual. Chiar daca îl omoară fizic am învatat multe de la el. Viva Grig”, a mai scris și Stela Moise

ADVERTISEMENT