Sport

Unde se joacă Dinamo – PSG, prima manșă a „dublei” din optimile Ligii Campionilor. Sala Sporturilor din Cluj, una dintre variante. Decizia va fi luată de suporteri

01.03.2020 | 21:40
Unde se joaca Dinamo  PSG prima mansa a dublei din optimile Ligii Campionilor Sala Sporturilor din Cluj una dintre variante Decizia va fi luata de suporteri
ADVERTISEMENT

Dinamo va juca cu PSG în optimile Ligii Campionilor, iar prima manșă a fost programată pe teren propriu. Totuși, sala „Dinamo” are o capacitate de doar 2.500 de locuri, iar oficialii clubului iau în considerare disputarea meciului în Polivalenta din București sau în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Suporterii decid unde se joacă Dinamo – PSG

Cu o atmosferă fantastică creată de cei peste 2.000 de suporteri prezenți în sală, echipa de handbal masculin a clubului Dinamo a avut o evoluție entuziasmantă cu Sporting și a obținut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Totuși, din cauza capacității sălii „Dinamo”, unde s-a disputat partida cu Sporting, oficialii clubului iau în considerare mutarea duelului cu PSG în Polivalenta din București, care poate găzdui 5.000 de suporteri, sau în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, unde pot fi prezenți 10.000 de fani.

Daniel Georgescu, președintele lui Dinamo, a anunțat cele două variante luate în calcul și a transmis că decizia finală va fi luată de suporteri.

ADVERTISEMENT

Dacă suporterii vor la București, rămânem la București, dacă vor să mergem la Cluj, atunci vom merge în Ardeal”, a declarat Daniel Georgescu, conform Gsp.

Returul s-ar putea juca fără spectatori

Dacă la meciul tur al „dublei” cu PSG Dinamo ar putea beneficia de chiar 10.000 de suporteri, în cazul în care duelul se va disputa în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, returul de la Paris s-ar putea juca fără spectatori.

ADVERTISEMENT

În acest week-end, Guvernul Francez a anulat toate evenimentele programate în spații închise, la care și-au anunțat prezența cel puțin 5.000 de oameni, și, dacă decizia se va menține până la sfârșitul lunii martie, meciul PSG – Dinamo ar putea fi pus în pericol.

Prima manșă a „dublei” din optimile Champions League va avea loc în perioada 18 – 22 martie, la București, în timp ce returul se va juca în Franța, în perioada 25 – 29 martie, data exactă urmând a fi stabilită de forul continental.

ADVERTISEMENT