Life

Unde și-a petrecut Denise Rifai vacanța de vară: ”E un loc magic”

Denise Rifai a dezvăluit unde a mers în concediu. Prezentatoarea de la Kanal D s-a distrat într-o țară pe care o iubește foarte mult și unde merge cu mare drag.
25.08.2022 | 17:35
Unde sia petrecut Denise Rifai vacanta de vara E un loc magic
Unde a mers Denise Rifai în concediu. Prezentatoarea de la Kanal D adoră această țară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde și-a petrecut moderatoarea emisiunii 40 de întrebări vacanța de vară. Este vorba de un loc încărcat cu foarte multă energie pozitivă, care a impresionat-o de fiecare dată când a ajuns în regiunea respectivă.

Unde a mers Denise Rifai în concediu. Prezentatoarea de la Kanal D adoră această țară

Denise Rifai se declară fascinată de Istanbul, un oraș cosmopolit care i-a intrat direct la inimă. Prezentatoarea de la Kanal D a îmbinat utilul cu plăcut vara aceasta și a colindat fiecare colț al orașului turcesc.

ADVERTISEMENT

Călătoria în străinătate a ajutat-o pe frumoasa brunetă să-și încarce bateriile, în special după ce a vizitat foarte multe moschee și biserica Izvorul Tămăduirii. Locașurile de cult nu au lipsit de pe lista celebrei vedete.

„Marea mea iubire este Istanbul, un oraș dintr-o țară pe care o iubesc enorm. Dincolo de priveliștea superbă pe care ți-o oferă, din toate colțurile posibile, din toate cartierele, este impresionantă trecerea de la bogăție la sărăcie, de la nimic la tot.

ADVERTISEMENT

Sunt niște contraste care îți rămân pe retină și în suflet. De asemenea, trecerea de la lumea creștină la cea musulmană… Iubesc foarte mult moscheele și acele momente din zi când are loc chemarea la rugăciune.

Am vizitat și biserica Izvorul Tămăduirii, lăcaș de cult creștin ortodox. Este o biserică absolut spectaculoasă cu o încărcătură energetică fabuloasă. 

ADVERTISEMENT

E un loc magic, toți cei care merg în Istanbul ar trebui să o viziteze măcar o dată”, a povestit Denise Rifai, notează kanald.ro.

Denise Rifai, gata de revenirea pe micile ecrane

Denise Rifai se pregătește să revină pe micile ecrane, cu un nou sezon special la cârma emisiunii 40 de întrebări. Prezentatoarea le promite fanilor interviuri cu personalități importante și informații speciale și inedite.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta de la Kanal D are numai cuvinte de laudă pentru echipa din care face parte și speră să aibă succes în continuare cu producția pe care o moderează.

ADVERTISEMENT