Sport

Unde te-ai simțit cel mai bine în carieră? Răspunsul rapidistului Mugur Bolohan

Mugur Bolohan a povestit în cadrul emisiunii "Suflet de rapidist" despre cele mai importante momente din viața sa de fotbalist. Titlul câștigat cu Rapid rămâne o amintire de referință din cariera sa.
24.10.2023 | 10:16
Unde teai simtit cel mai bine in cariera Raspunsul rapidistului Mugur Bolohan
Mugur Bolohan a rememorat cele mai importante momente din cariera. sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid este din nou pe val de când Cristiano Bergodi a revenit pe banca echipei. Italianul a dus formația din Giulești pe locul 3 în clasament și visează la titlu la finalul acestui sezon. Mugur Bolohan a câștigat campionatul cu Rapid în 1999 și a rămas una din amintirile sale de suflet.

Bolohan a luat titlul cu Rapid

“Să știi că la toate echipele pe unde am trecut au fost momente și momente. Nu ai cum, nu poți să o duci pe un termen lung numai bine, sau numai rău. E clar că sunt fluctuații. Am început, am debutat la Progresul.

ADVERTISEMENT

Eram copil, aveam 17 ani, am debutat, jucam, nu jucam. Următorul an am jucat mai mult, din acel motiv am și reușit să scot capul. Am venit la Rapid după 2 ani, am stat 5 ani în Giulești, cu performanțe. 

Am luat titlul în 1999, Rapidul nu mai luase nimic de foarte mult timp. După am trecut la Dinamo, la fel. A fost alt capitol. Eram puțin mai copt, mai cu personalitate. Era un vestiar greu, dar aveam un cuvânt de spus”, a declarat Mugur Bolohan.

ADVERTISEMENT

Mugur Bolohan a evoluat pentru Rapid în perioada 1995 – 2000. Fundaș de meserie, Mugur Bolohan a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu de peste 100 de ori. În prezent, Rapid are un alt fundaș cu prezențe record pentru echipă. Săpunaru este căpitanul formației din Giulești.

Bolohan este fost internațional al României

“Pe la toate echipele unde am jucat am fost titular, nu am fost de umplutură. Și atunci, ușor ușor am crescut și ca nivel de exprimare sportivă și ca personalitate. Am fost bine primit și acolo. Am câștigat trofee. 

ADVERTISEMENT

După care am vrut să fac pasul în străinătate. Am plecat în Cipru, am stat 3 ani în Cipru. Noi am adus echipa, am avut străini buni și am terminat pe locul 5-6, eram foarte bine. A fost ca o vacanță plătită în Cipru.

Dar nu știu dacă mi-a prins bine. Vezi că îți merg toate și atunci o lași mai moale. Și eram la o vârstă la care trebuia să dau mai mult. După revenirea în țară m-am resimțit și n-am mai fost la fel.

ADVERTISEMENT

Am venit 6 luni la U Cluj, am plecat în Grecia vreo 6 luni. Nu mai aveam plăcerea aia, nu mai aveam motivația aia. Simțeam că nu mai pot să fiu același și am luat-o ușor în jos”, a completat Mugur Bolohan.

„Suflet de Rapidist” este în direct, în fiecare marți, ora 13:30, doar pe www.fanatik.ro, după FANATIK SUPERLIGA. În premieră, fiecare ediție poate fi urmărită joi, ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Bolohan a luat titlul cu Rapid

ADVERTISEMENT