Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Universitatea Craiova a pus ochii pe un jucător de la FC Botoşani! Pe cine vor să transfere oltenii. Exclusiv

Universitatea Craiova a pus ochii pe un jucător de la FC Botoșani după egalul din Moldova, iar oltenii îl pot transfera pentru sezonul următor.
20.02.2024 | 14:10
Universitatea Craiova a pus ochii pe un jucator de la FC Botosani Pe cine vor sa transfere oltenii Exclusiv
Universitatea Craiova a pus ochii pe un jucător de la FC Botoşani! Pe cine vor să transfere oltenii. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” au smuls un rezultat de egalitate cu FC Botoșani și au pus ochii pe un titular pentru un posibil transfer din vară. FANATIK a aflat în exclusivitate că Rijad Sadiku le-a atras atenția oficialilor Universității Craiova, iar acesta poate fi unul dintre primele transferuri pentru sezonul următor.

Universitatea Craiova a pus ochii pe un jucător de la FC Botoşani! Pe cine vor să transfere oltenii

Petev are în continuare probleme în defensivă, deși i-a transferat pe Denil Maldonado, iar Gjoko Zajkov și Juraj Badelj au revenit la Universitatea Craiova. Raul Silva nu și-a regăsit forma după pauza din iarnă, iar tehnicianul bulgar l-a preferat pe Screciu în centrul apărării.

ADVERTISEMENT

Gruparea din Bănie începe deja să caute soluții pentru apărare pentru sezonul următor din SuperLiga. Unul dintre stoperii celor de la FC Botoșani le-a atras atenția celor de la Universitatea Craiova, care suferă în apărare în acest start din 2024.

Cristi Coste a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Universitatea Craiova s-a arătat interesată de Sadiku. Stoperul de 24 de ani poate fi transferat la gruparea din Bănie din vară, deoarece perioada de mercato din SuperLiga s-a terminat în zilele trecute.

ADVERTISEMENT

„Am o informație dinspre acea zonă că au pus ochii pe un fundaș central. Egalul de la Botoșani s-ar putea să fie cu folos pentru Craiova. A fost un adversar stoper care pare interesant pentru Universitatea Craiova și este vorba de Sadiku.

Sadiku este unul dintre stoperii pe care Craiova îi ia în calcul pentru sezonul următor. Este clar că au probleme la fundașii centrali. Ai patru fundași centrali și tu joci cu Screciu acolo”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu l-a pus la zid pe Lazar după FC Botoșani – Craiova 2-2: „Este o aiureală”

Sorin Cârțu l-a pus la zid pe David Lazar pentru greșeala din FC Botoșani – Universitatea Craiova, scor 2-2. Acesta spune că portarul nu trebuia să intervină în duelul pe care fundașul central l-a purtar pentru câștigarea balonului.

„La golul doi este o aiureală acolo, o greșeală. Primul și primul lucru spun că este o greșeală individuală, îl văd pe portar acolo pentru că el nu are ce să caute. În toate cărțile de specialitate și de fotbal scrie negru pe alb, în momentul în care sunt doi jucători în dispută pentru balon, tu ca portar nu ai ce să cauți, tu trebuie să îți aperi poarta.

ADVERTISEMENT

Nu avea de ce să iese acolo, de acolo s-a iscat neînțelegerea aia. Ar fi putut fi evitată printr-o degajare a lui Zajkov. La primul gol în acțiunea aia a fost iarăși un gol facil. Cert este că a fost un 2-0 pentru adversar. Este clar, deci tot ceea ce se întâmplă am spus-o și data trecută și mi-am exprimat un punct de vedere.

Nu spun că e valoros sau nu e valoros, spun că nu îmi place pentru că ăsta este un punct al meu de vedere. Nu vreau să mă mint și să mint pe nimeni în niște sentimente ale mele. Nu este bine, este o aiureală la tot ce se întâmplă în toată perioada asta”, a spus Cârțu.

ADVERTISEMENT