Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul Craiovei pus la zid după egalul de la Botoșani: „O aiureală!”. Unde greșește Petev

Sorin Cârțu a pus la zid un jucător de la Universitatea Craiova după egalul de la Botoșani și știe unde a greșit Ivailo Petev.
19.02.2024 | 14:06
Jucatorul Craiovei pus la zid dupa egalul de la Botosani O aiureala Unde greseste Petev
Jucătorul Craiovei pus la zid după egalul de la Botoșani: „O aiureală!”. Unde greșește Petev. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a analizat prestația Universității Craiova în deplasarea de la Botoșani și l-a pus la zid pe David Lazar pentru greșeala de la golul de 2-0. Specialistul FANATIK știe unde a greșit Ivailo Petev și spune că tehnicianul bulgar nu și-a pus încă amprenta pe jocul „alb-albaștrilor”.

Jucătorul Craiovei pus la zid după egalul de la Botoșani: „O aiureală!”. Unde greșește Petev

Elvir Koljic a salvat Universitatea Craiova cu FC Botoșani și a înscris în prelungiri pentru a merge înapoi în Cetatea Băniei cu un punct. Sorin Cârțu l-a pus la zid pe David Lazar pentru greșeala pe care a făcut-o la golul de 2-0, unde nu s-a înțeles cu Gjoko Zajkov.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu spune că David Lazar nu trebuia să părăsească poarta atunci când stoperul Universității Craiova era în duel pentru minge cu atacantul de la FC Botoșani. Acesta este de părere că portarul trebuia să rămână între buturi pentru a salva situația.

„La golul doi este o aiureală acolo, o greșeală. Primul și primul lucru spun că este o greșeală individuală, îl văd pe portar acolo pentru că el nu are ce să caute. În toate cărțile de specialitate și de fotbal scrie negru pe alb, în momentul în care sunt doi jucători în dispută pentru balon, tu ca portar nu ai ce să cauți, tu trebuie să îți aperi poarta.

ADVERTISEMENT

Nu avea de ce să iese acolo, de acolo s-a iscat neînțelegerea aia. Ar fi putut fi evitată printr-o degajare a lui Zajkov. La primul gol în acțiunea aia a fost iarăși un gol facil. Cert este că a fost un 2-0 pentru adversar. Este clar, deci tot ceea ce se întâmplă am spus-o și data trecută și mi-am exprimat un punct de vedere”, a declarat Sorin Cârțu.

Unde a greșit Petev în FC Botoșani – Universitatea Craiova: „Să vezi niște trepte pe care urcă echipa ta”

Ivailo Petev a preluat Universitatea Craiova de aproximativ patru luni, însă Sorin Cârțu nu vede o schimbare în jocul grupării din Bănie. Acesta este de părere că antrenorul bulgar trebuie să își pună amprenta pe stilul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Nu spun că e valoros sau nu e valoros, spun că nu îmi place pentru că ăsta este un punct al meu de vedere. Nu vreau să mă mint și să mint pe nimeni în niște sentimente ale mele. Nu este bine, este o aiureală la tot ce se întâmplă în toată perioada asta. 

Am mai spus că un antrenor care este la echipă nu mai poate să invoce o situație că e venit proaspăt, sunt trei luni de zile. În trei luni de zile un antrenor trebuie să își pună amprenta pe stilul de joc al echipei, nu poate pregnant, dar ceea ce transmite, liniile pe care le transmite să fie urmate pe perioada pe care semnează.

ADVERTISEMENT

Ușor, ușor să vezi că sunt niște trepte pe care urcă echipa ta”, a mai spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Sorin Cartu, FARA MENAJAMENTE si ACUZE LA ARBITRAJ dupa FC Botosani - U Craiova 2-2: “ERA RUSINOS”

ADVERTISEMENT
Tags: